Overnachtende collega

door | jan 17, 2024 | 5 reacties

Een paar jaar geleden had ik een uitje met mijn werk. Drankje, etentje, gezellig… Een van de collega’s woont een eind uit de buurt. Omdat ze graag mee wilde en ook de volgende dag naar het werk moest, vroeg ze of ze bij iemand in de plaats kon overnachten. Omdat ik een logeerkamertje heb, bood ik haar die overnachting aan. Van te voren had ik het overlegd met mijn vrouw en zij vond het prima. Het was en heel gezellige middag en avond. Om ongeveer 23:00 uur kwamen we bij mij thuis. Mijn vrouw was nog op en de dames maakten kennis met elkaar. Mijn vrouw had de logeerkamer in orde gemaakt. Om beurten gingen we naar de badkamer en daarna naar bed. Ik lag wakker en eigenlijk lag ik gewoon te wachten tot mijn vrouw sliep. Toen ben ik uit bed gegaan en naar het logeerkamertje geslopen. Heel zachtjes heb ik de deur open gedaan en ben op mijn knieën bij het bed gaan zitten. Het was pikkedonker. Voorzichtig ging ik met een hand onder het dekbed, tot ik haar voelde en ik kriebelde en streelde haar een beetje. Op een bepaald moment bewoog ze een beetje en tot mijn verbazing maar ook vreugde kriebelde ze mijn hand en onderarm. Ik zocht naar haar borsten en streelde die ook. Voor we het wisten waren we aan het tongen. Meer durfde ik niet. Ik was ook bang dat als ik bij haar in bed zou gaan liggen, dat ik dan daar in slaap zou vallen. Ik ben weer naar mijn eigen bed geslopen. We hebben het er niet over gehad. Het is een leuke en aantrekkelijke meid en ik wil dolgraag een keer met haar verder gaan, maar ik weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken. Straks blijkt nog dat ze helemaal niet weet wat er ’s nachts is gebeurd. We hadden wat drank op en misschien denkt ze wel dat ze het heeft gedroomd. Of misschien schaamt ze zich ervoor. Ik denk nog na over wat ik kan doen.

5 Reacties

  1. Wat een spannend verhaal, zo met je eigen vrouw ook in huis. Ik moest even denken aan wat mij gebeurde, een jaar of tien geleden. Niet echt hetzelfde, maar toch wel met raakvlakken. Een teamuitje met een locatie die voor mij zeer lastig te bereiken was. Liever gezegd: ik reed mee na mijn werk met Els (naam veranderd) en omdat de terugweg vanwege de OV-tijden niet te doen was, bood ze mij haar logeerkamer aan. Els en ik konden het altijd goed met elkaar vinden, maar gewoon als collega’s. We wisten privé ook het nodige van elkaar, zoals onze woonsituatie (beiden alleenwonend), hobby’s, we deelden onze droge humor en ik wist van haar probleem met haar zwaarlijvigheid. Daar viel ze enorm mee op, zeker ook met haar forse rondingen. Zij ging daar onder gebukt, maar wij konden het daar gewoon over hebben op een heel natuurlijke manier.
    Het teamuitje was leuk met bowlen, karten, happie eten en borrelen. Rond 10:00 uur was het afgelopen en reed ik mee naar haar appartement. Even nog zitten kletsen en daarna douchen, tanden poetsen en naar bed. Het logeerbed was keurig opgemaakt en ik viel snel in slaap, zoals eigenlijk altijd. Ergens rond middernacht werd ik wakker en moest een plas. Op weg naar de wc moest ik langs haar slaapkamer. Haar deur was open en het licht was aan. Zij lag op haar zij en zag mij langskomen. We zeiden ‘hoi’ tegen elkaar. Na mijn plas liep ik weer terug en nu lag ze iets overeind, steunend op een arm. Ze vroeg of ik bij haar kwam liggen en ik kroop bij haar in een tweepersoonsbed. Voor we het wisten waren we aan het tongen. Daarna kroop ze op mij en zag ik haar werkelijk kolossale lijf en de grootste borsten die ik ooit had gezien. Ik vond het fascinerend en ik heb haar gezegd dat ik haar volle figuur als een sieraad zag, wat ik ook meende. Wat later heeft ze mij verteld dat ze daar een enorm stuk zelfvertrouwen door heeft gekregen, niet alleen door wat ik zei, maar ook doordat ik met haar wilde vrijen. Zij had absoluut geen ervaring en ik een beetje. Het was heerlijk! De logeerpartijen hielden we aan, zo een keer in de paar weken. We hebben het er wel eens met elkaar over gehad of we nu verkering hadden of niet. Dat hebben we in het midden gelaten. Er was voor geen van beiden sprake van verliefdheid. We genoten gewoon op gezette tijden van elkaar, gewoon meerijden met haar en dat lekker iets eten en soms een film op tv en samen naar bed.
    Het verwaterde toen zij op een andere afdeling ging werken. Aan de ene kant, helaas want die avonden en nachten waren heel erg leuk en lekker, aan de andere kant was het goed zo. Het was een mooie tijd, waarop ik terugkijk met fijne herinneringen.

    Antwoord
  2. En heb je nog actie ondernomen? Zo ja hoe liep het af?

    Antwoord
    • Dag Gwen,
      Ik heb wel actie ondernomen, alhoewel ik niet goed wist wat is moest doen en moest zeggen. Ik heb op het werk gevraagd om samen een kop koffie te gaan drinken. Daar heb ik haar wel gevraagd hoe ze het had ervaren, dat ik ’s nachts bij haar was gekomen. Dat ik hoopte dat ze het niet vervelend had gevonden. Ze vond het gelukkig niet vervelend en op het moment zelfs heel spannend . Maar ze zei ook dat het daarbij was gebleven, ook omdat ik een relatie heb. Het was goed zo, zei ze.
      Het zal dus, helaas voor mij, geen vervolg krijgen.

      Antwoord
  3. Tja, het leven kan zijn uitdagingen hebben, maar als jij het goed weet te spelen dan zou ik samen een manier bedenken dat jullie ongemerkt voor iedereen een rendevous nemen, en je samen er een genieting van maken, doe het wel veilig en veel succes!

    Antwoord
  4. Ik kan het bericht geloof ik niet aanpassen, maar voor de duidelijkheid:
    Ik schreef: ‘Een paar jaar geleden …’ maar dat moet zijn ‘Een paar weken geleden…’

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

werk

A4