Alles samen

door | jan 30, 2024 | 8 reacties

Mijn vrouw en ik hebben een bevriend stel. Het stel is lesbisch en de dames hebben een sterke kinderwens. In een persoonlijk gesprek hebben ze ons aangegeven dat ze mij graag als donor willen en ons gevraagd hoe wij daar tegenover staan. Ze willen geen gedoe met artsen en staan open voor het puur nature, oftewel: ik ga met de dame die zwanger zou moeten worden naar bed. Dat heeft, na veel nadenken en gesprekken ertoe geleid, dat we hebben besloten om een lang weekeinde een huisje te huren en daar met ons vieren e.e.a. organiseren in het kader van ‘alles samen’. Dat is nu een week of wat geleden. Het was best complex, zo met ons vieren in een tweepersoonsbed. Los van de dan toch beperkte ruimte, was het met name zoeken naar wie doet wat en wie wil wat. Uiteindelijk heb ik mij gericht op waar het om ging. Ik kan niet ontkennen dat het doen met een ander en ook nog iemand die ik goed ken, heel erg spannend en lekker was. Mijn vrouw en de andere helft van het stel waren eerst bezig met ons, want dat was de bedoeling: alles samen. Uiteindelijk voegde dat niet zoveel toe en zijn de dames met elkaar bezig gegaan. Om de kans op zwangerschap te vergroten hebben we het de avond daarop weer gedaan, maar nu met ons tweeën. Mijn vrouw en de andere dame zijn naar de andere slaapkamer gegaan. Zo hebben we de nacht ook doorgebracht. De ochtend daarop, de laatste ochtend, vroeg ze mij of ik het nog een keer wilde doen. Dat we dat hebben gedaan hebben we daarna ook gezegd tegen de anderen.
Ondanks de pogingen is ze niet zwanger geworden. Nu willen de dames, alle drie, dit gaan herhalen. Ik weet niet of ik dat zie zitten. Ik heb dat nog niet gezegd, maar ik vind het al met al best complex. Ik merk dat ik mij meer, of in elk geval anders, aangetrokken voel tot de hopelijk aanstaande moeder, maar ik vind het idee dat mijn vrouw het met een andere, bekende, vrouw heeft gedaan, best lastig, omdat ik het idee heb dat ze dit vaker wil. Kortom: ik ben er nog niet uit.

8 Reacties

  1. Zo een lesbische teef die zich laat neuken, ik zou ook niet twijfelen

    Antwoord
    • Eigenlijk moet ik hier niet op ingaan en waarschijnlijk tegen beter weten in: wat een nare opmerking van je, Anoniem! Echt respectloos!

      Antwoord
  2. Maximiliaan,
    Heb je het idee dat de vrouw van het stel met wie jij het doet jouw ook leuk vindt als bedpartner? En dat ze dus misschien niet lesbisch maar bi is?
    Ik vind dat jullie met zijn vieren in een opwindende situatie zitten, Geniet er van en wees niet jaloers, jullie zijn immers allemaal open naar elkaar. Hopelijk een opwindend weekend en wie weet word je vader. Hebben jullie zelf ook al kinderen?

    Antwoord
    • Dag Hans,

      Dank voor je bericht.

      Nee, wij hebben zelf geen kinderen. We hadden wel die wens, maar helaas kan mijn vrouw geen kinderen meer krijgen. We hebben ons al een tijd bij die situatie neergelegd.

      Ik dacht van de hopelijk toekomstige moeder, of in elk geval had ik altijd gedacht en zij misschien ook, dat ze een pure lesbienne is. Gezien de gewilligheid – wat natuurlijk ook haar/hun kinderwens kan zijn – had ik de indruk dat ze een man ook best lekker vond. Wel, zoals ik al eerder schreef: afgelopen weekeinde zijn mijn vrouw en ik naar hun huis gegaan. De afspraak was: ‘gezelligheid, vrijheid en vruchtbaarheid’. Zo hebben we het genoemd. Voor die tijd hebben mijn vrouw en ik het er uitgebreid over gehad. Mijn vrouw is niet jaloers en ik voel het inmiddels ook als prima als mijn vrouw met de andere vrouw dingen onderneemt. We waren er van zaterdagmiddag tot zondagmiddag. Het was erg gezellig, zoals altijd, en rond borreltijd werden de gesprekken wat losser, zal ik maar zeggen. Niet zozeer door de borrels, want dat waren sapjes. We vonden alle vier dat het tijd was voor de eerste ronde. Dat gebeurde in de woonkamer met de gordijnen dicht en gezellige lampjes aan. Ik laat de details weg, maar het was een ontzettend erotische uitspatting. ’s Avonds laat, na avondeten en douchen en toen wel met een borrel hebben we dat nog eens dunnetjes overgedaan. Mijn vrouw en ik sliepen die nacht samen op de logeerkamer. ’s Morgens kwam de partner van de a.s. moeder mij ‘ophalen’. Zelf bleef ze bij mijn vrouw in het logeerbed en ik ben naar de andere slaapkamer gegaan en heb het opnieuw met haar gedaan. Na afloop heb ik haar gevraagd hoe ze dit nu eigenlijk beleefde, vrijen met een man. Ze had daar zelf ook over nagedacht. Ze zei, zo ongeveer: ‘Ik ben lesbienne, maar een aardige kerel op z’n tijd is fijn. Bovendien had ik anders niet toegestemd in het zwanger worden op deze manier’.

      Het klinkt misschien raar, misschien ook niet, maar ik hoop natuurlijk dat ze op een bepaald moment zwanger raakt, maar graag nu nog niet, want ik wil graag nog een paar van die sessies beleven.

      Groet, Maximiliaan

      Antwoord
  3. Ga er maar van uit, nu je vrouw de smaak te pakken heeft, zij buiten jou weten om met die vrouw sex blijft houden, ondanks dat jij er niet mee akkoord gaat.
    Dat zijn de gevolgen van het een keer toestaan.

    Antwoord
    • Bep, ik weet zeker dat mijn vrouw het zou zeggen en dat ze het niet stiekem zou doen. Ik heb ook niet gezegd dat ik er niet mee akkoord ga. Ik vind het een lastig, of in elk geval een raar idee. Net zoals ik wat ‘last’ heb van het feit dat ik met de dame die zwanger wil worden wat meer wil dan alleen datgene wat gericht op zwanger worden. Ik ben inmiddels wel zover dat we wel zien hoe e.e.a. zich gaat ontwikkelen.
      Dank voor je reactie, Bep.

      Antwoord
  4. ik zeg DOEN!!!!

    Antwoord
    • Ik denk ook dat het weer gaat gebeuren. Mijn drang om het met haar te doen is groter dan mijn twijfel. Voor volgend weekeinde hebben we weer afgesproken. Bij hun thuis, want weer een huisje huren is best prijzig.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Boost

2x lat