Borstvoeding

door | jan 31, 2024 | 7 reacties

Mijn man en ik zijn zo’n 15 jaar samen. We hebben drie kinderen in de leeftijd van 11, 9 en 0 jaar. Je kan zeggen dat onze laatste een heus nakomertje is. Ongepland maar niet minder blij zijn we. Ik geef mijn jongste nog de borst. Ik heb niet alleen gemerkt dat mijn man opgewonden raakt van mijn melkborsten, hij heeft het ook gezegd. Op een avond in bed vroeg hij of hij bij mij mocht drinken. Wel, dacht ik, een beetje proeven kan geen kwaad. Hij zoog en dronk en dat bleef hij doen, ook toen ik zei dat het wel genoeg was zo. De avond daarop was het hetzelfde. Ik heb genoeg voeding, dus voor onze baby blijft er meer dan genoeg over. Inmiddels leg ik hem elke avond aan. Hij zegt er heel erg ontspannen van te worden en dat gun ik hem.

7 Reacties

  1. Zeker als je er beide van kan genieten lekker van genieten….
    Ik ben jaloers op je man! Van een top vrouw

    Antwoord
  2. Dan heeft jou man echt heel veel geluk dat je er zo in staat, ik had met mn ex, moeder van mn kind minder geluk. daar mocht ik helemaal niks toen ze zwanger was terwijl ze wist dat ik alles met zwanger en borstvoeding onwijs opwindend vind.

    paar jaar geleden heb ik een keer moedermelk gekocht bij een vrouw, en ja ik had eerlijk verteld dat het voor eigen consumptie was.

    Een keer echt drinken aan de borst lijkt me fantastisch, maar dat zal wel een droom blijven.

    Antwoord
  3. Ik vermoed dat veel mannen wel eens van de melkgevende borsten van hun vrouw willen drinken. Echter vinden veel vrouwen dat vies en pervers. Hun melk is voor de baby, niet voor hun partner.
    Mooi dat jij anders reageert op de wens van je man.

    Zelf zou ik als single man ook wel eens melk willen drinken van een zogende vrouw. Maar die zijn nog minder te vinden lol.
    Daarom mag je man van geluk spreken met een vrouw zoals jij.

    Antwoord
    • O, wat een lieve reacties van jullie, Bertus en Mark. Dank 🙂
      Ik heb aan twee vriendinnen verteld dat mijn man bij me drinkt, toen we laatst bij elkaar koffie dronken. Een van de vriendinnen is ook moeder, maar zij heeft nooit gemerkt dat haar man daar behoefte aan had. Ze vindt het best intiem en ze zou er voor haar man misschien ook wel voor open hebben gestaan, maar dat wist ze niet zeker. De andere vriendin is vrijgezel op het moment en heeft geen kinderen. Het leek haar wel een opwindend idee.
      Ik denk dat er meer vrouwen zijn die er voor open staan. Ik kan toch niet de enige zijn? Maar ja, hoe vind je zo iemand…

      Antwoord
      • Bloempje, zou jij er voor open staan om dit met een onbekende man re doen?

        En zo niet zou je dan eventueel je moedermelk willen verkopen!

        Antwoord
        • ! moet uiteraard ? zijn……

        • Nee, Mark, het spijt me. Ik begrijp het wel en ja, vragen staat vrij. Mijn melk is voor de baby en voor mijn man.
          Misschien kan je een advertentie zetten. Er is vast wel een vrouw bij wie je terecht kan. Ik wens je succes.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas