Saai seksleven

door | feb 4, 2024 | 23 reacties

Mijn man en ik kennen elkaar een jaar of 20. We hebben allebei een best drukke baan. We hebben geen kinderen. We hebben ons leventje prima op orde. Alleen ons seksleven stelt bar weinig voor. In de beginjaren gebeurde er ook niet al te veel, maar ik dacht: dat komt wel. Het kwam niet. Hoe vaak ik ook iets probeer, in bed, op de bank, op vakantie in een hotelkamer… er is altijd wat. Meestal is hij te moe, of heeft hij hoofdpijn (dat is toch iets voor vrouwen ;)), of hij valt direct in slaap, zeker als hij een paar wijntjes op heeft. Ik verwijt het mijzelf nog het meeste. Ik zie er misschien niet meer zo sexy uit, al zegt hij van wel. Als we elk kwartaal één keer seks hebben, dan zijn we er wel. Nou ja, seks. Als ik begin neemt hij het in die sporadische gevallen snel over door wat tussen mijn benen te wriemelen en dan zijn zakie erin steken en dat is het dan. Ik wil gewoon vaker seks en dan ook nog met lekkere, lange vrijpartijen. Ik wil ook verwend worden. Laat hem mij strelen, likken, complimenten geven. Laat hem zeggen wat híj graag wil. Ik wil alles voor hem doen. Ik wil alles uitproberen, het maakt mij niet uit. Op deze manier gaat het niet lang meer goed tussen ons. Ik voel het. Ik kaart het soms aan en dan belooft hij zijn best te doen, maar er verandert niets. Nu gaat hij binnenkort met een goede vriend een paar dagen lopen in Duitsland. Dat doen ze eens in de zoveel tijd. Ik heb het stoute plan om als hij weg is mij eens een keer vreselijk lekker te laten verwennen, met alles erop en eraan. Ik denk aan een gigolo, of aan een masseur die verder gaat. Misschien vraag ik een leuke collega met wie ik het goed kan vinden of ga ik naar een café in de hoop iemand te ontmoeten. Ik weet het nog niet, maar dat ik een keer wat wil, dat weet ik wel.

23 Reacties

  1. Mijn vrouw en ik zijn ook al lang bij elkaar.
    Ze was eigenlijk ook altijd ongelukkig over de seks die we hadden. Ik heb nu eenmaal niet zo veel behoefte aan vaak en afwisselend seks.
    We hebben het er vaak over gehad (want daar begint alles mee) en uiteindelijk een vorm gevonden waarbij zij sekspartners buiten onze relatie heeft.
    Ik wil zeker niet zeggen dat het voor iedereen een optie is maar voor ons is het DE aanvulling die onze relatie nodig had.

    Antwoord
  2. Hoi A.L.
    Het overkomt niet alleen dames in een huwelijk.
    bij mij is het precies omgekeerd.
    Ik nl man 50 jaar,ben al bijna 25 jaar getrouwd, met een lieve vrouw van 48 en wonen in twente.
    Na de komst van 2 kinderen,was de sex kompleet gedaald naar 0,0.
    Ik moet mezelf ook behelpen ,waar ik erg van baal, mijn vrouw ziet er leuk uit,maar is alleen maar bezig met facebook ,netflix, enz,geen aandacht meer voor mij. Klinkt erg zielig, maar ik houd dit ook niet langer uit.
    En zit ook te denken, om eens naar soort massagesalon te gaan,betaalde dames zit ik ook aan te denken,maar ben ik niet zo voor. Zit zelfs al te speuren op sexadvertenties ,maar durf het niet zo goed.
    Dus het komt niet alleen bij dames voor ,maar ook bij mannen.
    gr stansanders72@hotmail.com

    Antwoord
  3. Brokeback mountain?

    Antwoord
  4. ik heb n soortgelijk dingetje met mijn vrouw, dolgelukkig maar sex last te wensen over, zeker na mij hartoperatie.
    klinkt gek maar k voel me 20jaar jonger, en wil ineens vanalles stoutste uitproberen. De gesprekken hieronder lijden meestal tot ruzie laat staan iets geils van mn nieuwe bucketlist voorstellen.
    zoooo jammer want sex kan zo lekker zijn ik hoop nog veel te kunnen doen van mn lijstje, maar ben bang dat dat niet thuis gebeurt……

    ideeën?

    Antwoord
    • De liefde is mooi, oprecht, gek en puur. Liefde is iets dat blijft ondanks het nooit beantwoord wordt. Een fijne herinnering, ervaring dat draag je voor altijd in je hart.

      Antwoord
      • ben al meer dan 15 jaar samen met m’n vrouw, en 2 kinderen, 8 en 4 jaar, maar nadat laatste kind geboren was, is ons sex leven bijna nihil geworden….
        en ik ging toen regelmatig naar een sexclub, om mijn sexuele behoefte, te bevredigen. maar nu heb ik regelmatig sex met m’n kapster, een leuke meid van 24, ik 39.

        Antwoord
    • Ik denk dat wat jij meemaakt bij zeker 75% van de relaties het geval is. Hier bij ons ook. Mijn vrouw heeft helaas weinig animo wat sex aangaat en zij weet dat ik vaker sex wil. Zij heeft mij dan ook haar fiat gegeven om het buitenshuis te zoeken, zij het veilig gebeurt. Ik heb nu een paar keer met iemand het bed gedeeld waar zij niet van weet. Het is namelijk haar zus. Mijn vrouw heeft wel gemerkt dat ik met iemand sex heb want ik ben niet meer zo chagrijnig. Relatie met mijn vrouw is nu ook beter maar helaas nog niet op seksueel gebied.

      Antwoord
  5. Je kan je seksleven ook spannend maken door wat toeschouwers met vlijmscherpe oren en ogen uit te nodigen om mee te genieten.

    Antwoord
  6. Hoi allemaal en speciaal hoi voor AnoMien,

    Ik móest gewoon alvast even reageren. Ik ben heel enthousiast gelijk aan de gang gegaan met een aantal dingen. Ik heb gisteravond gezocht naar een speeltje, alleen voor mijzelf. Mijn man was sporten, dus ik had alle tijd. Tjee, wat is er veel aanbod 😉 Natuurlijk ben ik niet geheel wereldvreemd, maar er ging een wereld voor mij open. Ik heb een bestelling gedaan, via Internet. (Ik vond het toch wat spannend om een echte winkel in te gaan.) Ik heb een zgn. G-spot vibrator gekocht. Een paarse, met heel goede recensies. Gelijk daar ook maar een flesje schoonmaak bij gedaan. Morgen wordt het geleverd. Ik werk dan thuis en mijn man op kantoor en direct na kantoor heeft hij een afscheid van een collega. Komt mooi uit, toch? Hij hoeft niet te weten dat er een pakje voor mij komt.

    Volgend weekeinde (vr.-zo.) gaat hij met die vriend op pad. Ik heb die vrijdag verlof genomen. Mijn plan is om pas vrijdag mijn nieuwe aanwinst te gaan proberen. Daarnaast wil ik gelijk vrijdag naar een masseuse voor een ontspanningsmassage, om optimaal te genieten van mijn ‘vrije’ dagen. Ik weet nog niet precies wat ik verder ga doen, maar ik ga het er van nemen.

    Hoe ik mij hier ook op verheug, voor de goede orde wil ik wel zeggen dat ik mijn man geen hak ga zetten o.i.d. Hij is een goede man. Het enige is dat het bedleven niet of nauwelijks bestaat. Ik ga het daarover echt nog wel een keer met hem hebben, maar eerst even genieten van mijn dagen.

    Groetjes, A.L.

    Antwoord
    • Fijn, een eerste stap is gezet. Is die G spot vibrator een luchtdruk apparaatje? Die geven een speciale sensatie.

      Nogmaals het optimaal genieten verdient ieder mens, stel je er voor open en laat het gebeuren.

      Houdt ons van de ontwikkelingen en ervaringen op de hoogte, dat wordt zeer op prijs gesteld.

      Antwoord
      • Hoi AnoMien,

        Dank voor je bericht. De G-spot vibrator is een dunne staaf met een kop die er scheef op staat. Die luchtdruk-apparaatjes heb ik ook wel gezien, maar ik heb nu gekozen voor die ik nu heb. Een ander kan altijd nog. Ik vond dit al heel wat 😉 Dank voor je tip.

        Vrijdag is het zover. Ik heb besloten om na het uitzwaaien van mijn man, die al vroeg weggaat, lekker koffie te gaan drinken, hier thuis, en om 11:00 uur heb ik een afspraak met een masseuse voor een ontspanningsmassage. Verder ga ik dus mijn nieuwe aanwinst proberen en verder zie ik die dag wel.

        Groetjes,
        A.L.

        Antwoord
        • Hoi AnoMien,
          Ik richt me even tot jou, omdat jij toch de meeste adviezen voor mij had. Het is bijna 17:00 uur en ik zit lekker op de bank met een glas rode wijn. Mijn man vermaakt zich prima; ik kreeg zowel gisteren als begin deze middag een paar mooie foto’s met tekst van hem doorgestuurd. Ik vermaak mij ook prima 😉 Ik heb gisterochtend mijn man om 8 uur uitgezwaaid. Daarna lekker koffie gedronken met een appelpunt, waar ik mijzelf op heb getrakteerd. Daarna gedoucht en na wat huishoudelijke dingetjes ben ik naar de masseuse gegaan. Tjee, wat was dat lekker. Ze heeft zich geconcentreerd op mijn nek, rug en benen en daarna nog op mijn hoofd en gezicht. Ik wist niet dat dat zó lekker en ontspannend kon zijn. Ik ben terug naar huis gezweefd en onderweg in alle rust nog een paar boodschapjes gedaan, waaronder deze wijn. Daarna wilde ik een film kijken, maar ik besloot eerst naar boven te gaan. Ik heb mij eerst weer gedoucht, omdat ik nog wat rook naar de massage-olie en ik bang was dat mijn man dat zou ruiken aan de lakens. Nou ja, bang … hij hoeft gewoon niet alles te weten wat ik doe. Ik ben op bed gaan liggen en ik heb mij nieuwe aanwinst geprobeerd. Ik vond het best eng. Ik heb heel rustig aan gedaan. Beetje voelen, beetje apparaatje op zachte stand en zo gewoon wat gevogeld. Uiteindelijk was ik gewoon bezig met dat ‘ding’ diep in mij en met een flinke tril. Och … wat een zalig orgasme! Gewoon niet één, maar een paar keer achter elkaar. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ik was zo onder de indruk van wat ik had gevoeld, maar ook van wat ik had aangedurfd, dat ik geen zin meer had in die film en alleen maar wat heen en weer kon lopen. De rest van de dag heb ik wat aangerommeld en ’s avond heb ik mijzelf opnieuw verwend met dat apparaatje. Heerlijk in slaap gevallen 🙂 Wat een heerlijke dag was het.
          Nu zit ik dus weer lekker op de bank met dat wijntje dus en een lekker muziekje aan. Verder niets. En vanavond? Ik blijf lekker thuis, een beetje voor de tv hangen of wat muziek op en ik ga op tijd naar bed 😉
          Groetjes,
          A.L.

        • Prima, het is een eerste stap en je moet er waarschijnlijk nog aan wennen om van orgasmes te genieten. Het is een mindset maar weet je dat, als je jezelf er aan overgeeft, je eindeloos orgasmes achter elkaar kan krijgen. En het is nog gezond ook omdat het op allerlei manieren op je lichaam werkt.
          Ik weet niet hoe lang en hoe vaak je man weg is met die vriend, maar ik zou, als ik jou was, snel iemand zoeken. Seks speeltjes zijn fijn, maar lichamelijk contact is vele malen beter. En geloof me, als vrouw kan je zo iemand vinden, zeker als je laat weten dat het enkel voor de seks is. En onthoudt, ook jonge mannen zijn geïnteresseerd in je, je hoeft alleen maar de juiste signalen uit te zenden. Als vrouw moet je weten hoe, dat heb je van nature als je jezelf er voor open stelt. O ja, beter niet bij je thuis!
          Houdt hierbij geen rekening met je man, dat diet hij tenslotte ook niet met jou.
          Houdt ons op de hoogte.

        • Hoi AnoMien,

          Dank voor je reactie. Mijn leven met mijn man is gewoon weer net als voordat hij ging wandelen, maar mijn leven met mijzelf is veranderd. Het sterkste gevoel dat ik nu heb is dat ik de seks niet meer van hem moet laten afhangen. Ik regel de dingen zelf. Ik ben vaak genoeg het gesprek met hem hierover aangegaan. Het is net of ik denk: als hij niet wil, prima! Als hij weg is gebruik ik mijn speeltje (ook niet altijd, hoor) en verder kijk ik anders naar mannen dan eerst. Gewoon om te kijken of er leuke kerels zijn met wie ik het wel zou zien zitten. Ook als we in een restaurant zitten of als we in een winkel zijn. En dan het idee dat hij dat niet weet. Grappig, hé?

          Ik weet niet wanneer hij weer weg gaat, maar hij heeft met enige regelmaat een etentje van zijn werk en soms is hij een lange dag weg voor zijn werk in een andere stad. Als ik het zo bekijk, dan is er genoeg tijd voor mij om soms op avontuur te gaan, in welke vorm dan ook. Eigenlijk besef ik dat nu pas. Ik weet niet, hoor, of het zover komt met een andere man. Ik weet niet of ik dat durf en bovendien ga ik dan vreemd en dat past niet bij mij. Goed, ik zie wel hoe het loopt.

          Groetjes, A.L.

  7. Dank jullie wel voor jullie meeleven en waardevolle adviezen. Ik ga goed over alles wat jullie hebben geschreven nadenken. Zeker over de tips van AnoMien, je hebt er heel wat werk van gemaakt. Dank!
    Natuurlijk heb ik wel eens nagedacht over een speeltje, maar nu ga ik daar werk van maken. Er is inderdaad genoeg keuze bij de Womanizer en ook vond ik een website van de Paarse Keizerin.
    Daarnaast ga ik denk ik een van de dagen dat mijn man er niet is lekker de hort op. Geen idee nog waarheen en wat ik ga doen. Als ik een leuke man tref, dan zie ik wel verder. Ik sta er open voor.
    Ik wil nu voor mijzelf kiezen en ik ga dat hem ook vertellen, maar dat doe ik als hij weer terug is. (Anders gaat hij misschien niet ;)) Dat durf ik best, want ik heb het vaak genoeg aan hem aangegeven wat ik mis, dus dat weet hij best.
    Ik heb zin om op onderzoek uit te gaan 🙂

    Antwoord
    • Goed om voor jezelf te kiezen, als je het zo bekijkt kiest jouw man ook voor zichzelf door jouw wensen te negeren (en je dus op seksgebied te verwaarlozen).

      Een optie zou eventueel nog zijn om het bespreekbaar te maken bij de huisarts, die kan hem erectiepillen voorschrijven. Maar ik denk niet dat hij daar voor openstaat.

      Geef je aan je verlangen over en je zal merken hoe bevrijdend dit zal zijn. Het zal op zijn minst een hoop frustratie wegnemen.

      Succes, en het zou fijn zijn als je ons van de ontwikkelingen op de hoogte houdt.

      Antwoord
  8. Beste A.L., ooh wat jammer, dat je zo’ n schraal sexleven hebt, net als 1 van de andere reageerders, dat wordt ook niks meer.Als het al 20 jaar zo gaat met jou en je man, geef ik je weinig kans op herstel. Ik zou sexgeluk buiten de deur zoeken, bij wel of geen goedkeuring van je man! Of je het wil bespreken, dat ligt aan jou! Veel sterkte meid!!

    Antwoord
    • Goede tips van ” AnoNiem”.
      Nog een tip: Bespaar jezelf en iedereen ellende. Het beste lijkt mij, gebruik je fantasie. Als anderen zich met jouw fantasie willen bemoeien is het hun probleem!!!

      Of vraag advies van je maar 3 ex schoonmoeders?

      Antwoord
  9. Als het in die 20 jaar niet los gekomen is dan zou ik weinig verwachtingen meer van hem hebben.
    Je kan een paar dingen doen:
    1. Accepteren dat het nu eenmaal zo is.
    2. Schaf jezelf een paar seks speeltjes aan, er zijn tegenwoordig fantastische apparaatjes te koop. Denk bv aan Womanizer (dit is geen reclame, maar weel één van de beste die je kan kopen)
    3. Zoek een minnaar, weet je dat tegenwoordig veel jonge mannen graag seks met een oudere vrouw zouden hebben? Stel je er voor open en je zult verbaast zijn.
    4. Als je een advertentie bij een (betrouwbare) date site plaats dan al je volop reactie krijgen, een kwestie van goed je wensen profileren.
    5. Bezoek regelmatig een paren/swing club, als je daar geweest bent dan kan je er weer even tegen.
    6. Je man gaat regelmatig met zijn vriend op vakantie, ga ook eens alleen en je zult merken dat je oo je vakantiebestemming al snel iemand kan vinden waarmee jij je helemaal uit kan leven.
    7. Je kan het ook bespreekbaar maken dat je niets meer van hem verwacht, maar puur voor de seks toch iemand gaat zoeken. Als hij heel veel van je houdt dan gun hij je dat. Dat zal seks met iemand anders minder stressvol maken, denk ik.
    8. Ik zou het afraden om met een collega seks te zoeken, dat geeft toch op den duur problemen en dat wil je juist niet.

    Zo zijn er nog vele mogelijkheden, vaak is het een kwestie van er voor openstaan en het komt vanzelf op je af. Je mag jezelf complimenteren dat je het nog niet eerder gedaan hebt.

    Antwoord
  10. ik begrijp je probleem ik heb het helaas door dat mijn vrouw ziek is en ook geen sex meer heb
    ik zal ook graag mijn vrouw verwennen en lekker likken maar dat zit er niet meer in

    veel sterkte

    gr harry

    Antwoord
    • Hier een soortgelijk probleem. Vroeger was ons sexleven veel beter al heeft mijn vrouw wel altijd medische problemen gehad die zorgvrije sex voor ons in de weg stonden. Het begon met niet tegen hormonen kunnen die anticonceptie met zich mee brengt waardoor ze jaren bijna continu bloedverlies had en wat dan weer zorgde voor irritatie en pijn. myomen en endometriose problemen. Waardoor ze veel pijn had.en niet alleen tijdens sex. het stond erg tussen ons in. ze had vaak weinig zin en als we het al deden was in ieder geval altijd de reaktie negatied zodra ik er op probeerde aan te sturen. Ik begrijp het wel natuurlijk want pijn maakt dat ze geen of minder zin heeft. maar Ik heb ook behoeftes en die kwamen zwaar te kort. Toen ze zwanger was van onze dochter was alles ineens anders. Alle problemen waren ( tijdelijk) verdwenen en ze was vanaf een maand of 3 tot haast aan het einde hele dagen zo geil als boter. Dagelijks wilde ze sex en haar lichaam veranderde natuurlijk ook. Haar normaal al flinke borsten zwollen verder oo. tepels en tepelhoven werden groter en donkerbruin ipv roze/ lichtbruin. Haar kutje werd steeds boller met dikkere vlezige lippen. en zeker tijdens een vakantie toen in een afgelegen villa met zwembad hebben we dagen lang zo veel geweldige sex gehad dat ik daar zowat 10 jaar later nu nog veel aan terug denk. Soms werd ik wel 4 of 5 x per dag aangespoord om haar te beffen, neuken, vingeren en zelfs in haar kont te pakken. Iets wat ze wel eens toe laat maar maar zeer zelden als lekker heeft ervaren. Maar toen kickte ze er ineens op. Maar na de geboorte nam dat weer een 180 graden koerswijziging. De hormoon levels werden weer anders en daarbij was er een kleine wereldburger die vanaf dat moment op nummer 1 stond uiteraard. Tijdens de borstvoedings periode was ik stik jaloers op die kleine. Haar borsten waren nog verder opgezwollen en waren letterlijk groter dan haar eigen hoofd. Die tepels lekten soms druppeltjes melk en ik wilde niets liever dan ze masseren, er in knijpen en aan zuigen maar helaas. Alles was overgevoelig en was verboden gebied. En de jaren erna was het met zo nu en dan een keer echt lekkere sex allemaal 3 miniten recht op en neer standaard en fantasieloos. Veelal door de pijn en ongemakken die ze natuurlijk vaak ervaart als het anders gaat. Vele pogingen van mij om er wat meer van te maken eindigen vaker in ruzie dan plezier. Met mij kun je alle kanten uit. Elkaar proberen op te winden met wat voor fantasie dan ook. Dus haar haar geilste desnoods “foute” fantasie laten vertellen of beleven als dat kan. Maar er komt niks uit. Ze heeft ze niet. sex speeltjes in allerlei soorten etc. mochten allemaal niet baten. Kortom het is vrij mager. Als ik erom vraag zal ze me haast altijd helpen met een handjob of zo maar ik wil haar zelf graag laten genieten en verlangen. en daarnaast zelf het gevoel krijgen dat ze naar mij verlangt. Maar dat komt maar slecht uit de verf. We houden veel van elkaar maar ze is te veel aan het moederen en neemt te weinig tijd voor zich zelf en voor ons. Door operaties en medicijnen zijn de problemen wel minder geworden de laatste jaren maar hoop dat ze meer tijd voor zichzelf zal maken in de toekomst.

      Antwoord
  11. Je hebt groot gelijk. Als de een wel seks wil en de ander niet dan moet er toch een soort compromis gesloten worden. Dat wil zeggen dat degene die geen seks wil zich toch maar wat meer moet gaan inspannen om het de ander toch naar de zin te maken. Andersom geldt het ook. Degene die wel vaak wil moet zich neerleggen bij wat minder vaak. Maar helemaal niks doen en ook niet wat extra energie geven om het voor de ander toch wat leuker te maken is geen optie. Als je man er niks aan wil doen dan zou ik het ook wel weten. Misschien is hij wel gay en ligt hij met die vriend te rollebollen in die wandelvakantie. Hoeft niet natuurlijk en het kan ook gewoon zo zijn dat je man niet zo in seks geintresseerd is. Maar ik zou er wel concreet wat aan doen.

    Antwoord
    • Harry, ik denk dat, dat weinig kans van slagen heeft, de situatie bij A.L duurt al 20 jaar zo…, dat gaat niet meer goed komen….blijven samenleven zonder sex, en hij moet haar, haar sexueel genot buiten de deur gunnen ( uit liefde) Er had in een veel vroeger stadium gepraat moeten worden tussen beide echtelieden!!!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Boost

2x lat