Tongen tegen elkaar aan

door | feb 6, 2024 | 8 reacties

Ik heb een zus van 14 en ik ben 12. Laatst zei ze dat ik mijn tong tegen haar tong moest zetten. Dat was heel erg lekker. We doen dat best vaak, niet elke dag maar wel elke week een paar keer. Soms kort en soms lang en dan krijg ik het altijd heel warm en ik krijg ook een stijve piemel. Dat weet mijn zus want ze heeft dat denk ik een keer gezien waarschijnlijk toen ik mijn pyjama aan had en nu raakt ze hem aan als we onze tongen tegen elkaar hebben.

8 Reacties

  1. Weet niet goed waar ik op moet antwoorden want er zijn veel reakties dan maar zo. Zaterdag waren onze ouders naar een verjaardag en ik was aan het gamen en toen kwam mijn zus weer boven. Maar ik moest van haar de game maar even pauzeren en toen gingen we weer met onze tongen tegen elkaar maar ze deed haar tong helemaal in mijn mond. Dat was heel lekker. En ze legde een hand op mijn piemel (was al stijf) en ik moest mijn broek maar uitdoen en toen heeft ze hem gepakt en ze ging met haar hand heen en weer en ik zei dat ik haar tieten wilde zien en toen trok ze eerst haar bloes uit en geen bh want ze zijn echt klein. Ik zag eigenlijk alleen twee grote tepels en daar vreef ik over heen en toen voelde ik het zo lekker overal en toen kwam ik klaar in haar hand en er was overal sperma op haar hand en mijn benen en mijn buik. Dat was de eerste keer en ze vroeg of ik het lekker vond en ook dat ik het zelf moest schoonmaken. Wat was het fijn.

    Antwoord
  2. Gisteravond was het al een beetje laat maar ik zat nog te gamen op mn computer en ik had al gedouchd en haar gewassen en ik was ik pyjama en toen kwam ze op mijn kamer, wel had ze netjes geklopt. En toen kwam ze naar me toe en draaide mijn bureaustoel een beetje rond en toen zetten we onze tongen tegen elkaar en ze heeft mijn stijve piemel gepakt door mijn pyamabroek heen. En toen heb ik mijn handen heel zachtjes op haar tietjes gelegd. Toen zuchtte ze heel erg en ik schrok omdat ik dacht dat ze dat niet goed vond, maar ze vond het juist wel goed. Ik mag niets tegen onze ouders zeggen en dat ga ik ook echt niet doen. Maar ze mag echt wel mijn blote piemel pakken en misschien gaat ze dat ook doen, dat hoop ik heel erg.

    Antwoord
    • Rot op pedo. Je bent een vieze ouwe kerel die doet alsof hij een 12 jarig jongetje is. Wat denk je zelf? Dat een knulletje van 12 een schrijfstijl en taalgebruik heeft van een mavo klant uit de jaren 80?

      Antwoord
      • Wel, Anoniem, dat 12-jarige jongetje heeft in elk geval zijn schrijfstijl en taalgebruik op een veel hoger niveau staan dan jij – zoals ik het interpreteer – ooit zal bereiken.

        Antwoord
      • Anoniem (aparte naam, overigens),

        Ik wil het, net als Ludwig, opnemen voor onze 12-jarige schrijver van dit geheim.
        Wat Humpiedumie (ook een aparte naam, maar hij maakt er tenminste wat van) schrijft, is voor mij heel herkenbaar. Ook ik had (en heb) een zus waar ik vroeger mee tongde, met name als onze ouders weg waren. Zij begon er mee en we vonden het heerlijk. Ook ik kreeg altijd een stijve en ook zij voelde daaraan en ook ik voelde aan haar borstjes en tussen haar benen. Soms deden we dat ook in haar bed, allebei bloot. Verder dan tongen en voelen zijn we nooit gegaan. Daar heb ik geen spijt van. Het was lekker, spannend en wat mij betreft is dit heel normaal.
        Als Humpiedumpie en zus op de hoogte zijn van wat er kan gebeuren als ze ‘het’ echt gaan doen, dan zou dat voldoende kunnen zijn om zich voor te behoeden. Verder hoop ik dat ze, net als mijn zus en ik vroeger, heel veel plezier zullen hebben.

        Groet, Bert

        Antwoord
      • waarom meteen met pedo scheldden?, beetje raar dit

        Antwoord
  3. Dat zusje van jou is gewoon geil en wil meer dan de tongen tegen elkaar, ik zou er maar op rekenen dat het al snel uitkleden wordt, of jij dat wil is aan jou, ik heb vroeger ook zoiets gedaan met mn ouder zusje van 12 en wat bleek? Ik heb ondanks dat ik pas 7 was klaar komen geleerd, man wat was dat lekker vanaf toen wilde ik nierts anders meer…

    Antwoord
  4. ik vertrouw er maar op dat jullie snel neuken want daar gaat het toch om humpiedumpie, komt er al zaad uit je piemel?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas