Uitgestorven afdeling

door | feb 17, 2024 | 3 reacties

Een paar jaar geleden, ergens tussen twee corona-golven in, werkten veel mensen thuis, ook toen het kantoor weer open ging. Toen heb ik met een collega met wie ik het samen goed kon vinden een paar keer afgesproken op een afdeling waar je normaal gesproken een apart pasje moest hebben. Op die toen uitgestorven afdeling zijn zij en ik een paar keer flink tekeer gegaan. Thuis kon dat niet, omdat we allebei een partner hadden/hebben. Wat het extra spannend maakte, was dat er natuurlijk tóch een collega of iemand van de facilitaire dienst de afdeling op kon komen.

3 Reacties

  1. Wij moeten terug naar vroeger . De jongens en mannen gescheiden van de meisjes en vrouwen. Misschien allen ook allemaal gesluierd door het leven en veel ondergoed en kleding dragen. Zo ontstaan er minder 50% minder problemen op het gebied van verleiding.

    Antwoord
  2. Als je betrapt wordt door je collega van de facilitaire dienst wat best kicken is, zeg dan het was een menselijke fout en het dierlijk gevoel die noodzakelijk tot uiting moest komen.

    Antwoord
  3. Heerlijk om je gram daaruit te halen. Je kan vanwege je natuurlijke reactie je volproppen met taken naar je halen als druk met seks in de kelder, opschoot bij de directeur, in de decolate kijken, een seksmaatje gemonitoord door AI om dagelijkse sekshunker een boost te geven, seks met neuroarbeiders in het archief.

    Dat geeft je motivatie een boost

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

werk

A4