Ik mis de moeder van mijn ex

door | mei 12, 2024 | 7 reacties

Hoi, ik ben Jo. Ik ben bijna 5 jaar samen geweest met een vrouw. Zij woonde nog thuis bij haar ouders, dus kwam ik daar veel over de vloer. Ik kon super goed met mijn schoonmoeder. Zij is een erg knappe vrouw van tussen de 40 en 45 (ze waren er zelf vroeg bij). Ze heeft een goede humor en kan een schuine grap wel waarderen. Verder altijd direct happen als je haar een beetje plaagde. We lagen elkaar gewoon erg goed. Inmiddels is het uit tussen mij en m’n ex en heb ik ontdekt dat ik haar eigenlijk best wel heel erg mis! Ik heb overwogen om haar een berichtje te sturen, maar dat is ook zo vreemd natuurlijk aangezien het niet zo fijn is uitgegaan… Klinkt vreemd, maar ik had nog heel graag contact met haar willen houden en ik denk dan ook nog vaak aan haar. Dit is mijn geheim.

7 Reacties

  1. Haha, ik denk eerlijk gezegd niet dat ze op mij zit te wachten hoor. Ze heeft gewoon een man hè! En als ik haar een kaartje zou sturen, dan ziet mijn ex dat waarschijnlijk ook. Want die wonen nu in één huis. Ik denk dat het daarom voorlopig gewoon bij ‘denken aan’ en ‘missen’ blijft…

    Antwoord
  2. Dag Jo ,

    Had je niet stiekem er van gedroomd om met je schoonmoeder naar bed te gaan ? Ik maak dat toch op uit jouw verhaal en ze blijft in jouw gedachten …

    Ieder mens heeft aandacht nodig , ook je schoonmoeder. Het moet daarom niet voor een speciale gelegenheid zijn , stuur haar gewoon eens een kaartje met erop ” ik mis je ” of zo iets.

    Dat zou haar zéker deugd doen en zou in haar gedachten blijven hangen , zo zit een mens nu eenmaal ineen.

    Wie weet wat moois er allemaal van komt …

    Gewoon doen !

    Antwoord
  3. Gas erop

    Antwoord
    • Het is geen lovebomping. Als ik zo vrij mag zijn jou een compliment te geven over je bijzondere leuke naam. Heb je een associatie mee?

      Wordt er zen van en voel om meteen bij te gaan visualiseren. Verbeeld mij dat ik in een weiland loop, even een stop maak op het pad voor de sloot om de vogels, vogelnesten, paarden en koeien te aanschouwen. Wat een prachtige beesten, ze zijn in alle rust in de natuur aan het grazen en uit de sloot aan het drinken en hebben niet veel nodig.

      Als kers op de taart ook een mooie weerspiegeling van hun in de sloot te bewonderen. Gebruik je verbeeldingskracht en ervaar de rustgevendheid.

      Antwoord
  4. Mooi, die fijne herinneringen. Je had je moment kunnen pakken met moederdag door een bloemmetje naar haar te sturen. Misschien als ze jarig is of gewoon een keer een kaartje sturen.

    Antwoord
    • Hee! Ahh dat was een goeie geweest. Met Moederdag. Gemiste kans, maar ik zou haar wel eens een kaartje kunnen sturen.

      Antwoord
  5. Gewoon doen immers nee heb je en ja kun je krijgen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas