Intiem met collega’s

door | jul 4, 2024 | 2 reacties

Hallo,
Voor veel mensen zal dit misschien ongeloofwaardig klinken. Echter is dit een geheim die ik een behoorlijke tijd met mij mee draag en die ik door mezelf als een behoorlijke last begin te zien. Voor mij voelt het nu even fijn om dit van me af te schrijven.

Op dit moment heb ik een aantal jaren een relatie en kom eigenlijk niets te kort.

Mijn geheim is dat ik op de één of andere manier intiem ben met meerdere collega’s. Ondertussen heb ik met 6 collega’s sex gehad of heb ik intieme gesprekken via whatsapp. Deze vrouwen zijn allemaal getrouwd en zijn op zoek naar extra spanning. Op de één of andere manier trek ik dit aan. Bij alle vrouwen zijn zij die de eerste stap hebben gezet. Dit gebeurt vaak nadat we een gesprek hebben gehad aan de koffietafel.

Ondanks dat ik gelukkig ben in mijn huidige relatie, kan ik de verleiding niet weerstaan. Het zijn mooie vrouwen die overdag op kantoor zich ogenschijnlijk burgerlijk en correct gedragen, maar na werktijd gaat het los.

Sommige collega’s weten het ook van elkaar en ze vinden het prima.

Voor veel mensen zal het klinken als een fantasie of zullen er van dromen, voor mij voelt het steeds meer als een last. Met name omdat mijn vriendin dit niet verdient, en ik blijkbaar te zwak ben om de verleiding te weerstaan.

2 Reacties

  1. Even erg nieuwsgierig, waar gaan de gesprekken over aan de koffietafel? Daar zit dus blijkbaar de trigger… wil ik ook wel van leren….

    Antwoord
  2. Ik heb vroeger ook ooit in de voorraadkelder tijdens de pauze met een jonge mannelijke collega iets gedaan , beide vrijgezel en ondanks dat ik hetero ben maar hij bi, vroeg hij kom mee de kelder in en toen ging hij in mijn broek en hij stuurde mijn hand in zijn broek, hij een grote paal en bij mij lukte het eerst niet zo, en klaar komen was er niet bij met ons, later nog eens samen bij hem op zolder, terwijl er toen ook niets meer gebeurde dan wat geile praat, wel nooit spijt van gehad.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

werk

A4