Erectie in de sauna

door | jul 6, 2024 | 29 reacties

Hallo mensen

Ik wordt bijzonder opgewonden als vrouwen naar mijn erectie kijken vaak doe ik het in de sauna doe ik paar weken aan sex onthouden zodat ik super geil in de sauna kom.
Ik kijk dan meestal of er vrouwen in de sauna liggen ga dan in de buurt waar ik een erectie krijg zelf ben ik best groot geschapen en heb meestal ook nog Prins Albert in mijn eikel.
Soms ga ik met de erectie ook staan om te kijken hoe warm het is soms krijg ik wel reactie o in de andere sauna stond ook al.
Zijn vrouwen die dit ook wel eens gezien hebben en geef je reactie wat ik doe natuurlijk onschuldig wel spannend hoor.
Ook wel een voorgekomen dat er een vrouw naar keek en naar mijn pik pakte maar komt bijna niet voor.

29 Reacties

  1. Ik ben een vrouw die een keer in de zoveel tijd bloed geil alleen naar de sauna gaat. Mijn kut wordt dan bij het uitkleden zo nat dat er zichtbaar slierten geil hangen. Ik kijk mannen dan indringend aan terwijl ik loom met mn vinger over mn lichaam ging. Ik heb me een keer gevingerd voor een opa en seks gehad met een engelse toerist in een sauna in Amsterdam. Ik heb laatst op de veluwe een keer mijn benen gespreid voor een man die zichtbaar zag dat ik geil was maar hij zei ‘ik durf niet’ en binnenkort ga ik weer..

    Antwoord
  2. Ja heb ook wel eens een erectie gehad in de sauna. Meestal draag ik een cockring. Het enige wat tot nu toe gebeurd is ,is dat een man mijn erectie pakte en mij een handjob gaf. Een anders man en vrouw keken toe hoe ik klaar kwam.

    peterreynaers79@gmail.com

    Antwoord
  3. Bezoekers publieke sauna’s, naaktstranden en naaktrecreatie.

    Uit een recent onderzoek schijnt gebleken te zijn dat ruwweg 24% licht tot duidelijk exhibitonistische en of candaulistische neigingen hebben, 19% zijn voyeuristisch ingesteld, 24% zijn behept met een waaier van andere seksuele “hobby’s” en voorkeuren, terwijl circa 33% aan de norm “normaal” beantwoorden. Eerder onderzoek had iets dergelijks al vastgesteld m.b.t. naturisten en nudisten clubs etc. Niks mis mee, maar wel interessant als duiding voor wat soort medemens aldaar kan ontmoeten.

    Antwoord
  4. Ik heb in een sauna gewerkt en inderdaad gebeurde daar wel eens het een en ander. Maar als je betrapt werd was het out. Zelfs bij een heel trouwe en goede gast is dat gebeurt. Ik ga zelf nog wel eens naar de sauna en kijk dan stiekem als bi man naar grote pikken.

    Hobbyfotograaf1949@proton.me

    Antwoord
    • Ja natuurlijk gebeurd er wel iets iedereen is naakt af en toe van die lekkere vrouwen lekkere tieten en mooi billen dan dan wil mijn soepstengel wel iets doen hoor.
      Maar nooit ongevraagd aangekomen dat is weer een brug te ver hoe het wel gezellig als je begrijpt wat ik bedoel.

      Hans

      Antwoord
  5. ik vind het altijd spannend om de reactie van jonge kinderen te zien als ze mijn penis in erectie zien

    Antwoord
    • mitch ik vind dat ook spannend, had het laatst, dat een jongetje van 9 jaar zei, mamma die meneer heeft een stijve piemel.

      Antwoord
    • Jonge kinderen komen niet in de sauna
      Weer bullshit verhaal

      Antwoord
      • Jan, is geen bullshit, vanavond nog jonge jongen van 12 geheel naakt in de Sauna gezien

        Antwoord
        • Zijn er ook weleens jonge meiden naakt?
          Dat lijkt me super geil
          Kleine beginnende borsten

  6. Moet eerlijk zeggen : Ik ga regelmatig naar een sauna in mijn buurt waar ook niks gebeurd, ja ontspannen te zweten. Toen ik ooit met mijn man op een vakantieplek in een sauna stapte, zag ik een man die een (om netjes te zeggen) andere huidskleur had dan ik zelf.

    Ik werd meteen verliefd (ook vanwege zijn mooie kale lul) – later op de dag (ook dat ik mijn vagina had geschoren) ging ik weer en hoopte dat die man er weer (of nog steeds) was. Mijn hoop is uit gekomen.

    We waren ook alleen aanwezig en we raakten in de praat en niet vlug erna hadden we seks met elkaar (alles op en er aan)

    Antwoord
    • Hi Els
      Geil verhaal, weet je man ervan

      Antwoord
    • Hoi Els spannend hoor ik heb ook een mooie geile kale lul maar werd wel een gezegd door een vrouw jij heb vooraan gestaan met lullen uitdelen .
      Ja natuurlijk wordt ook super geil in de sauna al dat lekker vlees niet dat ik er zomaar aankom maar als de gelegenheid zich voordoet dat wel .

      Hans

      Antwoord
  7. Maar zijn allemaal leuke reactie over mannen met hun geile ervaringen maar ik mis nog een beetje de vrouwelijke reactie .
    Of durven deze niet te schrijven heerst hierover nog een taboe over de lust in de sauna ben wel eens met een vriendin naar de sauna geweest en werd ook geil.
    Jammer dat niet aparte kamers hebben om even lekker klaar te komen en van elkaar lichamen te genieten werd ook wel gedaan in de kruiden baden hoor!!

    Antwoord
    • Hoi hans ja deze verhalen maken mij super geil juist , welke sauna ga je ? en zou je jezelf omschrijven als een aantrekkelijke man?

      liefs mooi meisje met fantasieen

      ik ben “fietsen zonder slipje”

      Antwoord
      • Ok ga binnenkort naar de sauna denk in Mill vlak bij Uden .
        Maar als je zin hebt kunnen wij iets afspreken durf natuurlijk niet te hopen maar goed wij zien wel.
        Mag ook mailen hoor als je leuk vind Hansjansen945@gmail.com

        Antwoord
      • is het nou Anoniem of Blabla ?

        Fietsen zonder slipje

        door Blabla | jul 4, 2024 | 10 reacties

        Hi mensen,

        Ja ik weet dat ik 1 van de weinige ben kan nooit met vriendinnnen zusetc over zulke dingen praten want hun vinden t al snel “veel”..

        Nja ik denk dat er wél meer dames zijn die zulke dingen doen, ik geloof niet dat alle vrouwen “netjes” zijn en alleen mannen geile fantasieën hebben enz

        Nja met het mooie weer als ik zonder kindjes ben smeer k lekker mn kutje in met glijmiddel en doe een lange rok aan, en ga lekker een stukje fietsen en beweeg zo overdreven (niet zichtbaar , lijkt gewoon of ik haast heb 😅🤣) dat ik klaarkom.

        En ik heb een soort van afspraak met m n zelf dat als ik voor het verkeerslicht moet stoppen ik de punt van mn zadel echt erin probeer te drukken , nee dat past nooit maar het gevoel van zoiets groots ertegenaan /in willen terwijl iedereen je ziet maar niemand ziet wat je doet … zo geil.

        En heb zooooo vaak op punt gestaan dat als ik bijna klaarkwam op mn zadel en een leuke man zag gewoon te stoppen. (Ik ben mooi, blond slank basically iedereens type. ) en te zeggen .. zachtjes kreunend, ik heb geen ondergoed aan en kom bijna klaar wil je me alsjeblieft helpen en hem smekend aan te kijken. Gewoon die verbaasde blik alleen al , de verbazing dat zon man zegmaar de kans van zn leven krijgt terwijl die zó totaal met iets anders bezig was. Dat lijkt mij zo geil.

        Moderators Jouw Geheim

        Antwoord
  8. wij gaan dikwijls naar de sauna met een bevriend koppel , we zaten eens in het brobbelbad en onze vriendin begon met we te spelen , ik schrok me een bult maar ik durfde niet reageren om onze vriendschap niet in gevaar te brengen en liet ze maar begaan , ik ben daar klaargekomen en ik weet nu niet hoe dit verder moet ???

    Antwoord
    • Hans

      Ik zou het lekker laten gaan en verder van genieten en elke keer dat het gebeurd op hopen en vooral niks tegen je vrouw zegen dat is het zo klaar denk ik.
      Sorry ik ben best een geile mannetje hoor niet dat ik elke dag moet neuken en kom ook veel tekort bij mijn vrouw toen kinderen moesten komen regelmatig sex maar nu laatste 3 maanden niks meer.
      Daarom geniet ver van zal ook een moment zijn dat er geen sex is en kunt alleen maar hopen op iets leuks niet dat er meer is dan alleen klaarkomen

      Antwoord
  9. Hoi met Hans

    Maar ik ben wat de vrouwelijk sauna gangers er van vinden of ze man met een erectie mooi vinden of eng vinden of zelf wel een bedreiging?
    En wat vinden ze va een Prins Albert in de kop van de penis ik wordt wel opgewonden als er vrouwen naar kijken vandaar

    Antwoord
  10. Nooit sex gedaan alleen mijn stijve erectie laten zien in de sauna wel werd gezegd dat een mooie rechte paal was en als ze alleen was had ze allang aangezetten.
    Ik had met mijn paal voor haar moeten staan en pak hem maar lekker daar staat hij voor.
    Sorry ik wordt zo opgewonden als een vrouw naar mijn grote paal kijkt.
    Wel eens een vrouw aan mijn paal gezeten in de sauna zat ik naast haar en zij moet een kijken en pakte mijn paal in de stoomsauna .
    Wel later thuis gebracht en daarna lekker geneukt .

    Antwoord
  11. Ik heb ook altijd een erectie, in de Sauna, ben er laatst nog gepijpt, door een vrouw.
    Dat terwijl m’n eigen vrouw gewoon thuis op de bank zat 😅
    Is een sauna in de buurt van Doetinchem.
    Palestra Beauty & Wellness

    Landweerswal 2

    7047 CE Braamt Nederland

    Tel. 0314-39 98 00

    Jens Schutte

    Antwoord
    • Hi Jens
      Hoe ging dat precies?
      Super geil en spannend dit

      Was het sex sauna of gewoon normaal

      Antwoord
      • Jan, het was elkaar strelen, zoenen, toen trok ze me af, om mij vervolgens daarna te pijpen. het was een gewone sauna.

        Jens

        Antwoord
        • Hoe oud was ze, en was je niet bsng dat iemand binnen zou komen

  12. Hi Hans
    Welke sauna ga je en kan je als man alleen naar binnen
    Super geil, wat heb je ooit gedaan in sauna

    Antwoord
    • Jan, zij is 37, ik 39, we waren er om 2 uur voor sluitingstijd, dan is het daar erg rustig….

      Antwoord
    • Nee nooit gedaan laatste 20 jaar niet meer in de sauna geweest getrouwd mocht niet meer van week maar keertje hard gepraat en nu mag ik weer.
      Lekker met stijve pik naar de sauna maar nooit gedaan wel eens in in zwembad schoof ineens naar binnen maar kwam er iemand aan en zij dat lichamelijke contact niet mocht.
      En schoof snel uit haar vagina jammer had haar best willen vol spuiten!!

      Antwoord
      • Erektion in der Sauna

        Hallo Leute Besonders aufgeregt bin ich, wenn Frauen meine Erektion betrachten. Ich mache es oft in der Sauna und verzichte ein paar Wochen lang auf Sex, damit ich supergeil in die Sauna komme. Normalerweise schaue ich nach, ob Frauen in der Sauna sind und gehe dann in die Nähe, wo ich eine Erektion bekomme und normalerweise auch Prinz Albert in meiner Eichel habe. Manchmal stehe ich auch mit der Erektion da, um zu sehen, wie warm sie ist, manchmal bekomme ich die Antwort, dass sie schon in der anderen Sauna war. Sind Frauen, die das auch gesehen haben und Ihre Reaktion äußern, natürlich unschuldig, aber aufregend? Es ist auch schon vorgekommen, dass eine Frau mich angeschaut und nach meinem Schwanz gegriffen hat, aber das kommt kaum vor.

        Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Sletje

vrouw