Kopieren van berichten

door | aug 3, 2024 | 8 reacties

Ga een leven zoeken.

8 Reacties

  1. allemaal rijp voor het gesticht…afvoeren en SNEL!

    Antwoord
    • Herr Tollie Lolly,

      alle reif für die Anstalt…entfernt und SCHNELL 🤪🤪

      Antwoord
  2. In mijn coachpraktijk kom ik het zeer regelmatig tegen: aanpassingsgedrag dat zo sterk is, dat mensen niet meer weten wat ze nu eigenlijk zelf willen. Waarom doen we dit en vooral: wat doe je eraan?

    Binnen de sociale psychologie is veel onderzoek gedaan naar imitatiegedrag. Zo zijn er onderzoeken die laten zien dat mensen spontaan de gelaatsexpressies van anderen imiteren, dat we iemands lichaamshouding overnemen, of juist zijn of haar gebaren of de manier waarop iemand spreekt. 

    Mensen imiteren elkaars gedrag bewust, maar vooral ook onbewust. We laten ons hierbij met name leiden door wat andere mensen doen, wat gezien wordt als ‘de norm’. Het gedrag van anderen activeert onze spiegelneuronen, waarna wij hetzelfde gedrag laten zien. Daarbij is het wel van belang dat we die andere mensen zien als rolmodellen: je familie, je partner of mensen waar je tegenop kijkt. 

    Drie functies

    Dit imitatiegedrag heeft drie belangrijke functies: het houdt je veilig (want je vlucht wanneer anderen dat doen), je leert ervan (leren door na te doen is hoe kinderen al leren) en het maakt je sociaal (het verbindt je met anderen). Evolutionair gezien heel handig dus, maar het kan ook maken dat je te veel op de ander gericht raakt. Hoe doorbreek je dit patroon nu?

    Ook daar is in de wetenschap naar gekeken en het antwoord ligt in hoe je naar jezelf kijkt. Imitatiegedrag hangt samen met je sociale zelf: wie ben jij in verhouding tot anderen? Met name sterk empathische mensen zijn daar sterk op gefocust. Autonoom handelen hangt echter samen met je persoonlijke zelf: wie ben je en wat wil je? 

    Het goede nieuws is, dat je je persoonlijke zelf kunt activeren. Daardoor ben je minder geneigd om je aan te passen en ben je beter in staat om je eigen weg te gaan. Je kunt dit doen door af en toe even actief stil te staan bij de vraag: wat wil ik nu zelf? Dat betekent niet dat je anderen direct volledig uit het oog verliest, maar kan je wel helpen om de twee meer in balans te krijgen. Zo ga je van een copycat naar een meer autonome versie van jezelf.

    Wil je meer inzicht in wat jou drijft en hoe je dat kunt versterken? In mijn loopbaantraject Introverte Kracht aan het Werk is daar uitgebreid aandacht voor. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

    Karolien Koolhof
    info@quietquality.nl

    Antwoord
  3. Kopieren van berichten

    door Kopieermeneer | aug 3, 2024 | 4 reacties

    Ga een leven zoeken.

    Antwoord
  4. Ingeborg op 20 juli 2024 om 22:05

    Fake

    Ik weet hoe je je voelt
    en ik weet wat je bedoelt
    sommige mensen die zijn fake
    en die laten je liever in de steek

    Daar moet je geen aandacht aan besteden
    want er zijn zoveel betere dingen in het leven
    zoals de mensen
    die wel om je geven!

    Ingeborg

    Antwoord
  5. Bijzondere fetish al begrijp ik het wel,alhoewel ik geen misdienaar ben maar op een koor zit draagt ieder koorlid nylon ondergoed met witte sokken en pantofffels onder de koorkleding,koorkleding is de rode toga met een wit koorhemd ,het lijkt allemaal erg omslachtig maar de doelstelling ervan is dat iedereen gelijkwaardig gekleed is,natuurlijk is er onder ons wel iemand bij die hier geprikkeld van raakt maar niemand merkt daar iets van.

    Antwoord
  6. De geschiedenis van kamerplanten is fascinerend en rijk aan culturele invloeden die zich uitstrekken over duizenden jaren. Hier is een overzicht van de evolutie van kamerplanten:

    Oude Beschavingen
    Egypte (circa 3000 v.Chr.): De oude Egyptenaren waren een van de eerste beschavingen die planten binnenshuis hielden. Ze gebruikten planten zoals papyrus en palmen voor zowel decoratieve als religieuze doeleinden. Planten werden vaak in potten geplaatst en versierden tempels en huizen.

    China (circa 1000 v.Chr.): In China werden kamerplanten gekweekt voor hun esthetische en symbolische waarde. De Chinezen ontwikkelden verfijnde technieken voor het kweken van bonsai en penjing (miniatuurlandschappen).

    Klassieke Oudheid
    Grieken en Romeinen: Beide beschavingen waardeerden kamerplanten voor hun schoonheid en geur. Ze introduceerden verschillende soorten kruiden en bloemen in hun woningen en tuinen. De Romeinen waren bekend om hun uitgebreide binnenplaatsen en atriums met planten.
    Middeleeuwen
    Europa: Tijdens de middeleeuwen raakte de kennis over het kweken van kamerplanten in Europa enigszins verloren, maar in kloosters werden nog steeds geneeskrachtige kruiden en andere planten binnenshuis gekweekt.
    Renaissance
    15e – 17e eeuw: De herontdekking van de klassieke oudheid leidde tot een heropleving van de interesse in tuinieren en planten. Planten uit verre landen werden verzameld en gekweekt door rijke Europeanen. Orangerieën (speciale kamers of serres voor citrusbomen) werden populair onder de elite.
    18e – 19e eeuw
    Industriële Revolutie: Met de komst van betere transportmogelijkheden en de ontdekking van nieuwe plantensoorten tijdens koloniale expedities, nam de diversiteit aan beschikbare kamerplanten toe. Botanische tuinen en serres werden steeds gebruikelijker.

    Victoriaanse Tijdperk: Dit tijdperk zag een enorme populariteit van kamerplanten in huizen. Planten zoals varens, palmen en orchideeën werden statussymbolen en er ontstond een ware plantenrage.

    20e – 21e eeuw
    Modernisme: In de 20e eeuw werden kamerplanten toegankelijker voor het grote publiek. Met de groei van de stedelijke bevolking en het toenemende aantal appartementen, werden kamerplanten een manier om een vleugje natuur in kleine woonruimtes te brengen.

    Hedendaagse Trends: In de 21e eeuw is er een hernieuwde interesse in kamerplanten, aangedreven door de opkomst van sociale media en een grotere nadruk op welzijn en duurzaamheid. Planten zoals de Monstera deliciosa, sansevieria en pannenkoekenplant zijn nu bijzonder populair.

    Invloeden
    Wetenschap en Techniek: Verbeterde kennis over plantkunde en technologieën zoals hydrocultuur hebben het kweken van kamerplanten gemakkelijker en toegankelijker gemaakt.
    Culturele Invloeden: Verschillende culturen hebben bijgedragen aan de diversiteit van kamerplanten en hun symboliek, zoals de Japanse kunst van bonsai en de Feng Shui-principes in China.
    Kamerplanten hebben zich dus door de eeuwen heen ontwikkeld van functionele en symbolische objecten naar populaire decoratieve elementen die bijdragen aan het welzijn van mensen.

    Antwoord
  7. Reprotec is een leverancier van gerenommeerde kantoorapparatuur en biedt meer, zoals een goede serviceorganisatie en een optimaal advies.

    De mogelijkheden van kantoorapparatuur en het verwerken van documenten, zijn de laatste twee decennia snel veranderd. Toen het digitale tijdperk van documentverwerking nog in de kinderschoenen stond, heeft Reprotec die ontwikkeling vanaf het begin mogen volgen. Dankzij die unieke ervaring weten we inmiddels wat echt belangrijk is geworden, als het gaat om documentverwerking door middel van print, scan, kopieer en softwareoplossingen.

    Vanuit verschillende locaties wordt de markt in heel Nederland en Noord-België voorzien. Dankzij het aangaan van diverse partnerschappen, worden de activiteiten steeds verder uitgebreid. Reprotec is inmiddels ruim 25 jaar actief in Nederland als geheel onafhankelijke leverancier van kantoorprinters. Daarnaast bieden wij oplossingen op het gebied van software, voor een optimale verwerking van alle documenten. Al onze ervaring delen we graag met u, om op die manier de best werkende situatie voor documentverwerking te realiseren.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Gulp

genant

ik zoek

hallo?

Sletje

vrouw