Mijn vader

door | aug 30, 2024 | 0 Reacties

Dit is iets wat vroeger gebeurde, en ik me pas recentelijk “herinner”, is niet het goede woord…meer realiseerde. Mijn ouders zijn gescheiden, en ging toen ik klein was een paar keer per maand in het weekend naar mijn vader. Vaak als we samen op de bank zaten stoeide we wat (ik kon niet tegen kietelen). Nu komt hetgeen waarom ik dit wil delen. Tijdens het stoeien en kietelen likte mn pa mijn oor, en maakte andere plekken op mijn lijf, op een speelse manier…wat natuurlijk kietelde en voor mij toen der tijd niet heel raar overkwam. Ook maakte hij dan soms met zijn lippen scheetgeluidjes op mijn billen en net boven mijn plasser. Lache, gieren, brullen natuurlijk toen ik nog klein was, maar realiseer me recentelijk dat hij dat ook wel eens tijdens die scheetgeluidjes zijn tong naar buiten liet glippen, over mijn anus and plasser.
Dit is allemaal al 40jaar geleden, en mijn pa is al erg bejaard. Ik heb niet het idee dat ik hier echt iets van psychologische schade van heb opgelopen, behalve dan misschien dat ik eigenlijk mijn hele leven erg met sex bezig ben geweest. Zowel met jongens als met meisjes. En ook weinig tot geen taboes ken. Nu zullen de meeste misschien zeggen, “nou, dat lijkt me wel degelijk psychologische schade”, maar er xijn toch ook genoeg mensen die erg seksueel ingesteld zijn die iets dergelijks nooit meegemaakt hebben.
Ik ga mijn vader er niet mee confronteren, omdat ik het dat niet waard vind. Maar heb het er ook nooit met iemand anders over gehad.

Benieuwd of iemand advies wil geven, of iets nuttigs erover te zeggen heeft.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas