Oudere vrouw

door | sep 10, 2024 | 9 reacties

Ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere dames. Ze zijn voor mij erg aantrekkelijk.
Zou graag een oudere vrouw (55+) willen leren kennen en ook met haar afspreken.
Ben zelf een man van 39.

9 Reacties

  1. Ik vraag me af Mike, welke moeite heb jij gedaan om in contact met een oudere vrouw te komen.

    Er zijn genoeg alleenstaande of eenzame 60+ vrouwen die graag aandacht van een jongeman als jij wil hebben, met ‘extras’ als je laat merken meer dan een gezellig praatje wil.

    Antwoord
  2. Heb dat al vanaf ongeveer de pubertijd want toen ben ik bij een ( inkleding ) als misdienaar geweest van een zuster.
    Inmiddels is mijn leeftijd 57 jaar en celibatair in het leven,edoch blijf ik mens en het geheim waar ik mee worstel dat ik deze religieuze traditie zoals de inwijding als voorbeeld van een zuster opnieuw wil beleven.
    Misschien voor een leek moeilijk voor te stellen: een vrouw legt haar belofte af van zedelijkheid en ze kleed daarna zichzelf uit waarna de inkleding begint,toentertijd ben ik daarbij geweest met mijn toog en superplie.
    Daar denk ik steeds aan terug en fantaseer weleens om dit geheel naakt weer te beleven,het zal altijd een fantasie blijven voor mij!

    Antwoord
  3. Ik heb nog wel een paar van die nylon onderjurken die draperen heerlijk over de dames heen.Lekker bij diverse standjes tijden het liefdesspel.

    Antwoord
  4. mijn ervaring met een oudere vrouw is wel dat ze gedwee luisteren naar je wensen.
    het gaat hun ook aan om te genieten van elkaar.

    Antwoord
  5. Ik begrijp het niet helemaal, besteed gewoon wat aandacht aan deze vrouwen.

    Ik groet ze altijd vriendelijk, houdt oogcontact tijdens een praatje, geef ze complimentjes. Ik heb inmiddels kennis genoeg of ik een beetje afwachtende houding moet aannemen en het initiatief aan de vrouw moet overlaten, of recht op mijn doel af en vertellen dat ik mijn excuses aanbied maar dat zij ondeugende gedachten bij mij oproept. Ik dring nooit aan, belangstelling is er genoeg als je beleefd bent en hun vooral aandacht geeft, daar hebben zij behoefte aan.

    Er zijn zoveel omstandigheden waarin deze mogelijkheden zich aandienen, sta er open voor, en geloof mij, het zijn geen heiligen en hebben net zo graag seks met jou als jij met haar. Voor mij vindt ik vooral de mollige vrouwen van 60-70 jaar aantrekkelijk.

    Antwoord
  6. ben een man (35)die ruime interesse heb voor een oudere vrouw.
    juist door hun ervaringen in hun leven opgedaan v.w.b.seksuele handelingen.zo lees ik het een en ander dat iemand opgewonden kan zijn bij het zien van een vrouw in pyama gekleed,ik weet eigenlijk zeker hoe een oudere vrouw dit zal adoreren in een glimmende pyama van een in haar ogen jonge man.
    ik denk zelf dat een vrouw van middelbare leeftijd deze vorm van seks lekker vind en toch met bedekt lichaam seks kan hebben met mij misschien is het een uitdaging dat ik haar vagina kan voelen om door de gulp heen haar te vingeren.Ik heb ooit in een cinema deze vorm van seks gezien heel bijzonder was dat de vrouw op leeftijd in satijn gekleed (pyama)stond te schokken terwijl ze ging vloeien was wel heel raar om dat te zien.

    Antwoord
    • Met name de oudere mensen zijn best voor deze dingen in,met enige regelmaat ga ik een bezoek brengen bij een ouder prostituee zij heeft meer ervaring dan de jongeren.
      Eerst even een praatje maken maakt het verschil.
      Dan daarna vraagt ze of ze bloot moet en of eventueel met door mijn meegenomen kleding.
      Soms is dit dan een gladde onderjurk waarmee ze bovenop mij gaat zitten maar ook lingerie kik ik op,heb ook een hele verzameling echte zijden dames pyama,s die zo mooi draperen over haar heen,ze geeft te kennen dat ze ondanks dat ze op middelbare leeftijd is dit erg fijn vind om het samen zo te doen.

      Antwoord
  7. Hoi Mike,
    Ik heb hetzelfde gevoel, ofwel dezelfde fantasie die jij hebt.
    Alleen ik ben 66 en zou graag eens een afspraakje hebben met een vrouw van rond de 80.
    Ik ben benieuwd of deze fantasie ooit werkelijk wordt. Maar wie weet reageert er een leuke dame.
    Groet,
    Mart

    Antwoord
  8. Ja ik ken het gevoel!
    Heb ik ook altijd gehad.

    Beste is om ze ergens te ontmoeten bijvoorbeeld supermarkt of winkelcentrum. Laten merken dat je naar haar kijkt en praatje maken.
    Zijn vaak wel er voor in hoor.
    Ik heb diverse ervaringen er mee. Heerlijk!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen