Tienerpikje

door | sep 12, 2024 | 3 reacties

Ik hou van jonge jongens . Jongens met kleine piemeltjes en een klein plukje schaamhaar erom heen. Ik zou zo’n jongetje in mijn bezit willen hebben en hem dan overal mee naartoe willen nemen. Mijn eigen lieve schattige seksspeeltje. Ik zou hem dan mee naar feestjes nemen en naar het naaktstrand. Ik zou dan seks met hem hebben in gezelschap. Herkenbare fantasie?

3 Reacties

  1. Jonge jongens zijn voor mij interessant als ze meerderjarig zijn

    Antwoord
  2. Nogmaals, uitkijken wat u hier meldt!

    Antwoord
    • Een ieder die zich met het oogmerk om te misleiden voordoet als lid van een politiemacht of een speciale agent, of een verklaring aflegt of een handeling verricht die erop is gericht te suggereren dat hij een dergelijk lid of agent is, is schuldig aan een misdrijf en kan bij summiere veroordeling worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal zes maanden of met een boete van maximaal niveau 5 op de standaardschaal, of met beide.

      Pas op met wat u hier zegt en doet, want wat hier u doet is daadwerkelijk strafbaar. In tegenstelling tot andere mensen anoniem geheimen delen. Waar overigens het forum voor bedoeld is. Via de beheerders van deze site kan uw IP adres opgevraagd worden, en een aangifte tegen u in werking worden gezet.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Opa

Cruisen