Eerste keer….

door | sep 12, 2024 | 2 reacties

Wie herinnert zich dat niet zou je denken. Je eerste keer seks.
Heel spannend, je verheugd je erop. De spanning giert door je lijf.Een ervaring dat heel speciaal dient te zijn met je eerste vriendje op wie je verkikkerd bent, met wie je zou trouwen en mee samen oud zou worden.

Echter ik weet niets van mijn eerste keer. Ik ben inmiddels al 20 jaar verder en ik graaf diep in mijn geheugen maar ik weet het gewoon echt niet en zit er af en toe best mee.
De reden waarom ik het niet weet is omdat het mij allemaal te snel gegaan is. Ik had destijds een vriend( 15 jaar ouder dan mij) met wie ik best vaak omging. Wij hadden een gezellige dag achter de rug en hij zette mij thuis af. Het was een gezellige sfeer,de avond viel en wij besloten nog even samen wat te drinken. Opgegeven moment zaten wij in de auto te kussen en een paar minuten later viel ik in een diepe slaap. Even later werd ik wakker en schoot lichtelijk en beschamend in paniek. Ik was ontmaagd. Ik besloot de relatie voort te zetten want in mijn beleving hoorde je met die man verder te gaan. Dit heb ik uiteindelijk 20 jaar volgehouden. Het slijt maar het zit mij nog dwars.

2 Reacties

  1. Wat een aangename en spannende ontmaagding én begin van een opwindende sexuele relatie moet dat geweest zijn. Heerlijk om zoiets te hebben meegemaakt, je zal er vast nog vaak aan terugdenken en de (wederzijdse) opwinding, geilheid én genot weer voelen.

    Dit is de wensdroom van velen, en bij jou is die toen uitgekomen

    Antwoord
  2. Vroeger mocht je niet bij elkaar slapen, ik moest op zolder. Maar ik (17j was al lij dat ik daar mocht logeren. Maar in een weekend in de winter was het zo koud op de zolder dat ik niet kon slapen van de kou, ik lag te klappertanden. Ik was al een keer naar beneden geweest om een beetje op te warmen.
    Toen ik (via een vlizotrap die nogal kraakte) weer naar beneden ging om op te warmen ging de slaapkamerdeur open van de moeder van mij vriendinnetje. Zij vroeg me wat ik van plan was, ik vertelde het en toen zij zag hoe koud ik het had zei ze dat, als ik stil was, bij haar mocht komen liggen. Zij is een behoorlijk mollige weduwe van in de 50.
    Het was heerlijk om tegen dat warme lichaam van haar te liggen en ja, jullie begrijpen het al, een flinke harde pik was het begin dat wij seks kregen. Ik was zo enthousiast, het was tenslotte mijn eerste keer, dat ik haar het grootste deel van de nacht geneukt hebt.
    En dat is daarna nog vele malen gebeurd, stiekem ‘s-nachts naar beneden komen om de moeder in haar bed te neuken. Nooit betrapt.

    Voor degenen die denken dat dit maar verzonnen is, doen jullie best!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Opa

Cruisen