Op vakantie sex met vriendjes vader

door | sep 16, 2024 | 2 reacties

Zijn paar weken geleden op vakantie geweest met vriendje en zijn vader. Eigenlijk wilde vriendje vaak gamen en deed veel met zijn vader. Halverwege tijdens eten veel sangria gedronken en ook spelletjes gedaan ging vriendje slapen, en toen ik wilde snurkte hij enorm rn liep naar de bank, en daar kwam ik zijn vader tegen en ik had allen broekje aan en hij niks en zijn toen nog spelletje gaan doen en werd enorm flirterig en uiteindelijk op zijn schoot beland en na beetje betasten in zijn bed beland en sex gehad. Durf niet aan vriendje te vertellen. En zijn vader heeft nig steeds gevoelens voor mij.

2 Reacties

  1. Ik zou ook enorm flirterig worden, om het zo maar te zeggen, als ik niks aan heb en de lekkere jonge vriendin van mijn zoon (die vooral is geïnteresseerd in gamen en veel minder in zijn vriendin) die aangeschoten en alleen een broekje aan heeft, lekker gezellig met mij een spelletje wil spelen, op mijn schoot komt zitten terwijl ik helemaal bloot ben. En graag verder blijkt te willen gaan, zich willig laat betasten, met mij in bed belandt en wij samen genieten van heerlijke sex.
    Heerlijk ! Voor beiden, samen genieten, jong en (wat) ouder is sowieso een super erotische / sexuele combinatie !
    Ik denk dat de gevoelens van vader ten aanzien van de vriendin van zijn zoon best wel eens wederzijds kunnen zijn 🙂
    Is ook helemaal niets op tegen, in tegendeel, behalve voor de zoon natuurlijk.
    Die moet , vroeger of later, we op de hoogte worden gebracht van het gebeurde. Ook al omdat dit waarschijnlijk slechts het begin is en de (lust-) gevoelens voorlopig alleen maar sterker zullen worden.
    Wie weet is het met z’n drieën ook erg leuk

    Antwoord
    • Laat mij met rust, ik ben in de war denk ik als ik de topic lees.
      Viespeuk! Jullie mongolen sporen niet!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Opa

Cruisen