Tegen het plafond

door | okt 1, 2024 | 2 reacties

Ooit een keer – ik was toen een jaar of 30 – heb ik een iets ouder meisje enorm verwend. Ik heb haar zeker twee uur lang gemasseerd en gevingerd en gelikt en ze kwam heel vaak klaar en ze was compleet uitgeblust na afloop. Dat was een van de mooiste dingen die ik ooit met een vrouw heb gedaan. Meer hoef ik niet, alleen haar verwennen.
Ik fantaseer er vaak over, nu veel jaren later, dat ik weer iemand ontmoet en haar dan langdurig verwen en laat klaar komen, tot ze ’tegen het plafond’ zit.

2 Reacties

  1. Mijn ex vriendin kon helaas maar 1x klaarkomen en dan moest ik er van afblijven. Teveel kriebel irritaties dan als ik doorging. Had het haar graag gegund, meerdere orgasmes… zoals ik bij latere vriendinnen wel kon geven. Zelfs het stoute plan om die ex (als spel) vast te binden en dan gewoon door te gaan met stimuleren van haar poesje. Dat de Ex dus door dat plafond heen moest om de grens van orgastische mogelijkheden te verleggen. Jammer dat het uitging, we hadden best goede lange sex, vooral het intense zoenen bij latere dames niet meer zo ervaren.

    Antwoord
  2. Oh, ik dat dat je ging schrijven dat je bij het klaarkomen een keer tegen het plafond gespoten hebt. Jammer!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Orgie