Aftrekken over je borsten

door | okt 10, 2024 | 10 reacties

Wat mij super geil lijkt en ik hoop dat de fantasie utkomt is dat wanneer ik me aftrek terwijl ik naar je borsten kijk, ik zit er niet aan maar kijk er alleen maar naar. vlak voordat ik kom kijk je mj heel intens aan. Wanneer deze fantasie dan uitkomt en ik over mn buik heb gespoten betaal ik jou en ga ik weer weg.

10 Reacties

  1. Begrijp jou fantasie en wens Frenk. Een “vreemde ” vrouw. Hoe moet ik zo een woord met verschillende definities intepeteren? Neem mij niet kwalijk Nederlands is een verdomd moeilijke kuttaal om foutloos te schrijven of schreven. Zucht! Tekenen van stress, braindammage of Alzheimer?

    Hmmm het leuk mij een genoegen om met mijn cup dubbel G een preutse man diens geilheid te stillen.

    Je zou dus kunnen genieten van elke vrouw haar borsten. Hopelijk heb je geen verslaving dat je steeds hunkert naar een ander borst. Vindt het smerig, het idee dat een man aan elke borst sabbelt en vervolgens aan de mijne komt zitten. Neem wat bedenktijd.

    Antwoord
    • Goede morgen “Verbond Vermaker” met vreemde vrouw bedoel ik een voor mij onbekende dame, dus geen andere uitleg dan deze.

      Deze fantasie is voor mij nog altijd een fantasie dus wanneer ik jou dubbel G zou mogen zien of zelfs even aanraken is dat de eerste keer en heb ik zeker niet aan een andere borst “gesabbelt”. Wellicht kunnen we eerst even een mailtje aan elkaar sturen ? fgrunder@outlook.com

      Antwoord
  2. Frenk, kan je mij aangeven wat je leeftijd is en waar je ongeveer woont?

    Antwoord
    • Hi Dieneke, ik woon rond Utrecht maar afstand is geen enkel probleem

      Antwoord
    • Dag Dieneke,
      Als je hier voor open staat, dan kom ik graag met je in contact.
      Liefs, Peter
      P.eter176@yahoo.nl

      Antwoord
  3. Hmmmm dit lijkt mij geil om te doen. Kan niet wachten.

    Antwoord
    • Laat maar weten

      Antwoord
  4. Wat een wens/fantasie.
    Wiens borsten?
    Waarom wil/doe je dat?
    wat maakt dat in je los?
    Heb je angst of een trauma aan borsten?

    Antwoord
    • Hi Griesla, Deze wens / fantasie heb ik al heel lang. Het geilst is het wanneer het de borsten zijn van een voor mij vreemde dame, grote of kleine borsten maakt me niets uit. Ik wil dat omdat het me heel geil maakt en dat gevoel vnd ik heel lekker. Nee , een trauma heb ik zeker niet 🙂 ik vind borsten en teples gewoon heel geil en opwindend.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Orgie