Mijn nichtje windt me op

door | okt 9, 2022 | 10 reacties

Afgelopen zomer liep mijn nichtje van elf regelmatig rond in topjes die haar buik onbedekt lieten met korte spijkerbroekjes of leggings. Het maakt bij mij wel gevoelens los en de laatste tijd fantaseer ik vaak over haar waarbij ik mezelf bevredig. Het is zo fout, maar de gedachte om haar aan te raken maakt me gek.

10 Reacties

  1. Ik ga gewoon eerlijk zijn ik ben een vieze oude smeerlap maar dat zit in de familie want ik krijg al sinds ik puber ben een stijve van jonge meisjes heb heel me leven al meisjes onder de 18 geneukt dat is gewoon het lekkerste wat er is heb gisteren nog heerlijk me blondje strakke nichtje van 12 helemaal volgespoten zonder condoom heerlijk zo een strakke kutje en strakke borstjes zo klein nog en die heerlijke beentjes en voetjes in die mini rokjes maar ik ben niet de enigste hoor heel me familie doet het met elkaar heb zelfs 4 dochters 3 van 13 en een van 16 en die van 16 is pas zwanger van me zo heerlijk om in zo een jong dun strakk meisjes kutje klaar te komen en nog van je eigen dochter heerlijk fout maar lekker maar meestal als iedereen op school is en ik kan me niet meer inhouden dan ga ik gwn maar speeltuintjes of naar scholen en neuk ik andere jonge meisjes van 11 heerlijk klaarkomen in hun strakke onbeschermde kutjes gister belde opa om te zeggen kan ik even in je dochter klaarkomen en zo hoort het en heerlijk hun voetjes likken

    Antwoord
  2. Meisjes zijn met tien tot twaalf wel op hun lekkerst. Vergrijp nee in gedachten ook regelmatig aan jonge meisjes die ik gezien heb.

    Antwoord
  3. In mijn gedachten kwam ik ze wel eens jonger alleen tegen in het bos.

    Antwoord
    • In de mijne zijn ze een jaar of acht, negen…

      Antwoord
  4. Als iedereen eens wist waar ik me in mijn leven al niet op afgetrokken heb….
    En ook erg jong hoor, wat is daar mis mee als je er maar niets mee doet.

    Antwoord
    • Jan kan je me vertellen waar je je allemaal op afgetrokken hebt en hoe jong ben zelf ook heel jong en strak en hou echt van vieze ouwe mannen die op jonge kinderen geilen

      Antwoord
  5. Waarom zou zelfbevrediging fout zijn in dit geval, wat niet weet , wat niet deert.

    Antwoord
  6. Houd dit voor jezelf. Zoek misschien een professioneel iemand om hierover te praten. Raak een kind rond deze leeftijd (voor 18 jaar) NOOIT aan op een ongewone manier. Blijf er af. Houdt het hierbij.

    Antwoord
    • Beste Hendrik,

      100 % eens met Jeffrey Doe. Dit moet voor jou echt bij een fantasie blijven, doe alsjeblieft geen domme dingen want sex met een 11 jarig kind is strafbaar. Sommige mannen maken zich wijs dat het kind ‘signalen’ afgeeft of zelf ‘initiatieven’ neemt, maar dat doet er allemaal niet toe, al kleedt ze zich voor je uit en werpt zich op je dat maakt het niet minder strafbaar.

      Antwoord
      • Juist Hendrik… Hans heeft helemaal gelijk. Veel verkrachters zeggen dat ze iemand hebben verkracht “omdat ze er om vroeg en sexy gekleed was”. Dat is geen reden om over te gaan tot vrijwillige of gedwongen sex. Je blijft zo wie zo met je poten van andere af totdat zij toegeven sex te willen. Maar met kinderen is dat anders, daar blijf je van af,zelfs als zij aangeven te willen. Ik heb gewerkt met kinderen die dit is overkomen. Je moest eens weten hoeveel met zelfmoordneigingen rondlopen en dit ook gedaan hebben. Vaak laten ze een briefje achter met de reden waarom en de kans is dat groot dat je bezoek krijgt van de politie.

        Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas