Ik denk dat mijn man vreemd gaat.

door | nov 24, 2022 | 3 reacties

Ik denk dat mijn man vreemd gaat.

Zo ongeveer ander half jaar geleden begon hij bijna dagelijks over te werken en had een moeilijke opdracht (zoals hij beweerd) en dat zal ook zeer lang kunnen duren en heel vaak lag ik al in bed als hij thuis komt.

In het eerste instantie had ik ook niet door maar in loop van het over werk begon ik wat op te merken.

Direct als hij thuiskomt gaat hij gelijk onder douche, “Voor kantoor baan” dacht ik nog. Op een gegeven moment ben ik hem achterna gegaan en zag dat hij zijn lul kaal is geschoren had, normaal gesproken was hij goed behaard daar beneden. Oke misschien gaat hij mij een keer verrassen op seksueel gebied.

Ook vond ik geen onderbroeken in de was (alleen in het weekend)

Na een aantal dagen wachten en er was geen veranderingen. Toen heb ik in de woon kamer gewacht tot hij thuis kwam, meteen ging ik op hem af (om zogenaamd een kus te geven) maar ik merkte dat hij een bepaalde geur had wat ik niet thuis kon vinden.

Een aantal dagen later nam ik de risico om in mijn blootje te wachten in de woonkamer, Tot mijn verbazing viel hem dat meteen op “sorry schat ik ben te moe voor dat soort dingen” was zijn reactie.

De volgende avond wilde ik dat hij naast me kwam zitten, hij deed het ook. Ik wil even van je weten waarom je lul kaal is geschoren en waarom ik geen onderbroeken in de was vind.

Hij kwam dichtbij mij zitten en zei op opwindende manier (waar ik niet tegen kan want dan word ik ook erg opgewonden van) “Mijn lul is voor jouw geschoren en dat ik geen onderbroek draagt omdat het heerlijk is en kan ik gelijk neuken.”

Hij pakte mijn hand en legde op zijn kale lul op het zelfde moment begon hij mij te vingeren eerst met één vinger en daarna volgde meerdere vingers in mijn kut (wat hij nooit heeft gedaan bij mij). Natuurlijk vond ik dat erg fijn. Steeds snelle ging hij vingeren tot dat ik ging voor het eerst in mijn leven spuitorgasme te krijgen.

ik dacht daarna nog dat hij echt voor mij heeft gedaan maar twee dagen later zag ik plots dat hij een oorbel in zijn oor had. weer nam ik internatief om weer naakt te zitten tot hij thuis kwam en vroeg of hij me wilt beffen, maar dat weigerde hij, waar hij in het verleden nooit afsloeg. “je bent behaard” was zijn antwoord

“Scheer me dan” vroeg ik nog

Een enkele dagen later kwam hij een keertje vroeg thuis en had een ladyshave bij zicht. “Je wil toch dat ik je scheer kom dan?” Ik mijn benen wijd en liet me scheren. daarna befte hij erg lekker nu ook met zijn vingers erbij en weer kwam ik spuitend klaar. Maar hij zelf helemaal niet. en nog steeds hebben we niet geneukt wat we voor zijn overwerk altijd deden.

Na lang denken besloot ik hem te volgen en zijn telefoon te controleren (maar vond natuurlijk niks op zijn telefoon). Maar ook daar kwam ik niks achter. Al denk ik zelf dat hij mij zeer waarschijnlijk door heeft.

Ik weet niet of ik gelijk heb maar ik vind niks……. wat moet ik nu doen?

3 Reacties

  1. Waarom vraag je hem niet gewoon of hij een vriendin heeft? Anders elkaar lekker blijven verrassen zoals jullie nu ook doen komt het vast goed met jullie. Wel leuk om te lezen dat het je voor de eerste keer een spuitorgasme heeft opgeleverd!
    Zou ik ook graag een keer mee maken bij mijn vrouw, ze kan heerlijk meerdere keren klaarkomen maar spuiten moet ik nog steeds als enige doen.

    Antwoord
  2. Ik denk dat jij spoken ziet en dat hij het echt voor jou doet. Waarom alleen in de weekenden een onderbroek aan? Als hij vreemdgaan kan hij toch gewoon een onderbroek dragen maar deze uitdoen als hij naar zijn vriendin of misschien zijn vriend gaat?

    Antwoord
  3. Hoe vervelend ook, geduldig wachten, het maken van een misstap wordt vaak onverwacht gemaakt door persoon, die vreemd gaat….

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

klaas