Geprepareerde jas

door | apr 5, 2023 | 8 reacties

Sinds dat de prijzen van levensmiddelen naar ongekende hoogte stijgen, steel ik levensmiddelen uit supermarkten. Ik heb mijn mantel of lange jas daar speciaal op aangepast. Ik lig er geen nacht wakker van, dat ik dit doe..Supermarkten zoals bijvoorbeeld Ah, draaien zoveel winsten, dat ik met genoegen, artikelen mij toe-eigen. Gesneden kaas, geroosterde amandelen, vers fruit( verpakt in fruitbakjes), vlees and so on.Gaan ongemerkt de winkel uit.Uiteraard de grote artikelen worden door mij netjes afgerekend, om de doodsimpele reden, dat ik die niet ongemerkt de winkel uit krijg. Geprepareerde zomerjas hang al klaar, zodat ik gedurende de zomer de kleinere artikelen gratis mee kan nemen.Ik slaap er geen nacht minder om. Gegroet!

8 Reacties

  1. heb je een hobby iets wat je goed kan als je iets maakt waar mensen wat aan hebben dan kan je het verkopen en zo het geld verdienen wat je nodig heb en je leven weer terug

    Antwoord
    • En dat is stelen, schat, ik heb geen zin om een bijdrage te leveren aan deze maatschappij, die de mijne nooit zal worden……..en er zijn zat andere mensen die er ook zo over denken.!

      Antwoord
      • Eerlijk en heerlijk. Ik zal ook nooit meer aan bijdrage leveren aan deze maatschappij waar ik geen stem heb. Daarnaast ben ik een vreemde geworden in het land waarin ik geboren ben.

        Antwoord
  2. Triest hoor.
    Alles wat gestolen wordt dient uiteindelijk door de eerlijke consument betaald te worden.

    Antwoord
  3. dit is geen geheim hoor.
    half nederland doet dit. Bij de zelfscankassa lopen ze zelfs met volle karretjes weg.
    Dus jouw gevulde jas valt best wel mee.

    Antwoord
  4. Beste ik ben sedert november 2021 bezig met voedsel inslaan (prepper) , ik heb land en kweek mijn groenten, ik heb jacht wapens gekocht, zilver-goud en als het moet steel ik net als jij mijn voedsel.

    Antwoord
    • Kom maar gauw naar de biegruimte. Wil je dat niet meer doen?

      Antwoord
    • ontvoer me en maak een hoer van mij en verkoop mijn lijf aan elke man die wil, ben 32j crossdresser en gewillig
      0647135038

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

hoer

Leugens