Trauma

door | aug 11, 2023 | 4 reacties

Ben een dame van 30 jaar en woon samen met mijn man Peter en onze zoon Damien van 2 jaar. Vind dat wij een leuke familie vormen. Wij werken beide en ik maak lange dagen. Op een dag had ik avond dienst en besloot eerder naar huis te gaan. Tot mijn verbazing trof ik mijn vriend aan met zijn ex bij ons huis. Ze waren aan het zoenen. Was verdrietig en boos, wij hebbn elkaar vergeven en de relatie voortgezet.

Een aantal jaar terug was ik een gezellig een weekendje weg met vriendinnen.Het was heel gezellig tot dat ik ineens het gevoel kreeg om naar huis te gaan.Had geen zin meer en ging om 24:00 naar huis en was rond 02:00 thuis. Thuis aangekomen trof ik mijn vriend aan met een andere vrouw in bed. Was zo boos en behoorlijk in shock en heb toen de relatie beëindigd. Later hebben wij het weer hersteld. Vandaag kwam ik thuis van een avondje stappen. Belde 4x aan er werd niet open gedaan. Toen belde ik op de telefoon en toen ging de deur open, hij zei dat hij sliep maar zag er klaar wakker uit.
Op dat zelfde moment zag ik een dame de achterdeur uit lopen en nu ben ik terug aan het denken aan vroeger wat mij is overkomen.

Zal het de buurvrouw zijn die öok bezoek had en weg liep of heeft hij weer wat geflikt?

Wordt gek van het idee, voel mij vies.

4 Reacties

  1. Zie je geen spoken?

    Antwoord
  2. Iemand die vreemdgaan kun je niet 100% vertrouwen. Je kan beter het geheim van de stilledenkers op ze toepassen namelijk: brain respectloos hacken.

    Antwoord
  3. Sommige mensen zijn lief maar tonen defensief gedrag of zijn minachtig tegen over anderen. Is het een vorm van jaloezie? of komt het door stress

    Antwoord
  4. Kappen met hem, hij is een notoire vreemdganger, dat is wel duidelijk, en hij zal het steeds weer blijven doen. Dus het is aan jou wat je er mee doet.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Spijt!