Oudere Dame Avontuur

door | okt 19, 2024 | 2 reacties

Hi,

Ik ben een man van 35 en het lijkt mij al heel lang, best wel opwindend om een keer iets met een oudere vrouw te doen.
En dan vooral de leeftijd tussen 45-65. Op de een of andere manier hangt daar een soort charme omheen waar ik mega opgewonden van kan worden.
Het lijkt me dus ook zeker leuk om hiermee in contact te komen. Ik weet alleen niet hoe ik dit het beste kan aanpakken.

Dus mocht er toevallig een dame, rond die leeftijd, voorbij deze post komen. Die ook ergens een kriebel heeft zitten om een keer iets te doen met een man die wat jonger is.
Dan lijkt het me leuk om wat van je te horen. Mijn naam is Calvin, 35 jaar, 1.78, verzorgt, sportief, Ik woon in omgeving Utrecht en mijn emailadres is: watikvancalvin@gmail.com.

2 Reacties

  1. maar je nog niet geneukt met deze dames?

    Antwoord
  2. Mijn ervaring: ik voel mij (al van jongs af aan) aangetrokken tot mollige vrouwen 60-75 jaar, een verklaring heb ik niet hiervoor. Ik ben altijd vriendelijk voor deze vrouwen, groet ze altijd en maak een praatje indien mogelijk. Peilde altijd of zij enige vorm van relatie hadden, en zo ja, bleef beleefd en nam afscheid.
    Het was wel frustrerend, tot mijn 30e vonden deze vrouwen mij altijd te jong, met je 35 jaar ben je dus ideaal voor deze vrouwen.
    Als je er voor open staat ontmoet je ze overal, in de periode dat ik met de trein reisde zorgde ik er voor dat er altijd een plaatsje naast mij of tegenover mij vrij was, Als er dan zo’n dame kwam dan haalde ik bv snel mijn tas weg en bood haar de zitplaats aan. Meestal raak. Een praatje, waarbij ik haar altijd de volle aandacht gaf, én, wees altijd eerlijk over jezelf.
    Op een gegeven moment voel je vanzelf aan of er interesse in je is, er zijn meer eenzame vrouwen die van jouw aandacht houden dan je denkt. Ben best wel regelmatig uitgenodigd om met de vrouw in kwestie mee naar huis te gaan, echt.
    Maar in de stad, supermarkt, festiviteiten in de plaats waar je woont, biedt hulp aan, er zijn zoveel momenten om in contact met deze vrouwen te komen, als je er maar voor open staat.
    Zorg dat je fatsoenlijk gekleed bent, ik heb nooit een piercing of een tattoo genomen, de meesten houden daar niet van. En zorg goed voor je hygiëne, met name een schoon gebit. Geef ze complimenten, maar wel gemeend, ze hebben je zo door als je onoprecht bent.
    Ik schijn iets uit te stralen naar deze categorie vrouwen, waarschijnlijk omdat ik me erg tot hun aangetrokken voel, ze komen vaak vanzelf naar me toe.
    Laatst nog in een winkel, “Mijnheer, kunt u mij helpen? Welke zou u kiezen?” Het ging om een sjaaltje, vlak bij de kassa. Ik pakte echter een andere en zei dat deze haar veel mooier stond. Zij glom helemaal. Vaak een mooie aanleiding tot….

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Sletje

vrouw