BDSM uitproberen?

door | jan 15, 2023 | 3 reacties

Van de week uitgebreid naar 50 Shades Grey gekeken. Heel interessant en je raakt er zo opgewonden van. Vraag mij af of er mensen zijn die dat uitgeprobeerd hebben en wat ze ervan vinden.

Het lijkt mij leuk om de dominant te zijn maar de rol van submissive spreekt mij ook aan. Zoals Anna dat deed en Mr Grey op zijn plek zette toen hij het sadistisch beest in hem mocht vrijlaten. Wie zou “de Sjaak” willen zijn?

3 Reacties

 1. Mag ik zo vrij zijn je deze 2 tips te geven:Je kunt in het online portal van Amazon alvast de benodigde tools bekijken. Handig om ook alvast te oefenen met het ontwikkelen van die vaardigheden.

  Volgens mij kun je gratis en ongevraagd aan zo’n portal deelnemen

  Antwoord
 2. Mag ik zo vrij zijn je deze 2 tips te geven:Je kunt in het online portal van Amazon alvast de benodigde tools bekijken. Handig om ook alvast te oefenen met het ontwikkelen van die vaardigheden.

  Volgens mij kun je gratis en ongevraagd aan zo’n portal deelnemen

  Antwoord
 3. “De Sjaak” Hmmm kan interessant zijn om met goede intenties een harde les te leren.

  Dominant en controle. Dat lijkt mij het minst leuk om het niet in een arena te doen maar 1 op 1. Indien gevorderd mischien wel maar sommige dingen zijn persoonlijk en niet een ervaring om met derden te delen. Noem het maar integer. Als je zegt dat je discreet bent handel daar ook na. Zulke verassingen leveren weinig resultaat op.

  Nou hierbij je eerste vrijwillige kanidaat ga er op los brainstormen met je intellect wat voor handelingen je kan toepassen. Ben benieuwd naar jou creatie. Hmmmm mag wel een beetje pijn doen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen