Bruiloft

door | jul 7, 2024 | 7 reacties

Ik was op een bruiloft en daar was ook een nichtje van mij. Zij is7 jaar jonger dan mij ik was net 21 jaar.
Ik had een paar biertjes op en daar begon de polonaise ik liep al mee en mijn Nichtje kwam voor mij lopen. Ik legde mijn hand in haar zij opeens pakte ze mijn hand vast en legde die op haar Tietje . Ze had geen bh aan ik kon alles goed voelen ook haar tepel en dat wond mij heel erg op.
En ben naar buiten gegaan waar ze achter mij aan kwam. Ze kwam heel dicht tegen mij aan staan ze fluisterde in mijn oor je mag me neuken ik wil je heel graag. Ik vertelde haar dat ik wel haar neef ben. Het maakt me niets uit zij ze.
En tilde haar rok op ze had zelfs geen onderbroekje aan. Ik kon het ook niet meer laten en pakte in haar kruis ze was al erg nat zodat mijn vingers soepel naar binnen gingen.
Daar heb ik haar geneukt en in haar klaar gekomen. Ik ben inmiddels wel getrouwd maar regelmatig moet ik nog weer naar mijn Nichtje om haar te nemen.

7 Reacties

 1. wat Geert niet weet, dat ik het morgenochtend, aan zijn vrouw Marie, ga vertellen, wat hij tijdens de bruiloft, met mij gedaan heeft.

  Carla Wolters

  Antwoord
  • zou je graag willen he carla

   Antwoord
  • hahaha

   Antwoord
 2. Als het waar is wat je verteld dan ben jij een bofkont, heeft ze zelf ook al een vriend of zo, geniet er maar van hoor, je leeft maar 1 keer…

  Antwoord
  • het is echt waar en geen woord van gelogen. ze is inmiddels ook getrouwd maar af en toe moeten we even samen zijn

   Antwoord
   • En bedoel je met samen zijn ook neuken?

    Antwoord
    • Jan, samen zijn, is ook, dat er geneukt word, wel met condoom uiteraard.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen

Zus