Een stripclub van mijn huis maken

door | jul 7, 2024 | 9 reacties

Ik ben over een tijdje een paar dagen alleen thuis. Ik ben super single en alleen. En ik heb me toch zin om supergeil te gaan doen en het hele huis tot een stripclub om te toveren. Ik word opgewonden van alleen thuis zijn. Niemand is er en ik kan me uithangen hoe ik wil.

Iemand nog wilde leuke ideeën? Dat een avond gewoon even heel sexy en geil maakt.

9 Reacties

 1. Ich werde ab und zu ein paar Tage allein zu Hause sein. Ich bin super Single und allein. Und ich habe immer noch Lust, supergeil zu werden und das ganze Haus in einen Stripclub zu verwandeln. Allein zu Hause zu sein macht mich an. Niemand ist da und ich kann handeln, wie ich will. Möchte jemand lustige Ideen? Das macht einen Abend einfach sehr sexy und geil.

  Antwoord
 2. Ik kom met mijn verzameling Spiderman stripalbums, mis enkel nr 7 nog.

  Antwoord
 3. een stripclub, wat gaaf zeg !!! 😍, mag ik dan ook komen, met m’n collectie Suske en Wiske Albums, of mijn complete collectie Jan Jans en de kinderen…. of mijn verzameling tochtstrips 🤣🤣

  Antwoord
  • Haha ik kom ook met “Asterix en de Romeinse Lusthof”

   Antwoord
   • Dan kom ik met mijn set speelkaarten, voor spelletje strippoker, heb nu tijd over, nu we de finale niet hebben bereikt.

    Bart

    Antwoord
    • Jullie zijn echt teringlijers haha.

 4. Frenk heeft een probleempje…. vooral met zichzelf !

  Antwoord
  • Maat je begrijpt me niet, antwoord dan niet als je me niet begrijpt

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen