Fietsen zonder slipje

door | jul 4, 2024 | 11 reacties

Hi mensen,

Ja ik weet dat ik 1 van de weinige ben kan nooit met vriendinnnen zusetc over zulke dingen praten want hun vinden t al snel “veel”..

Nja ik denk dat er wél meer dames zijn die zulke dingen doen, ik geloof niet dat alle vrouwen “netjes” zijn en alleen mannen geile fantasieën hebben enz

Nja met het mooie weer als ik zonder kindjes ben smeer k lekker mn kutje in met glijmiddel en doe een lange rok aan, en ga lekker een stukje fietsen en beweeg zo overdreven (niet zichtbaar , lijkt gewoon of ik haast heb 😅🤣) dat ik klaarkom.

En ik heb een soort van afspraak met m n zelf dat als ik voor het verkeerslicht moet stoppen ik de punt van mn zadel echt erin probeer te drukken , nee dat past nooit maar het gevoel van zoiets groots ertegenaan /in willen terwijl iedereen je ziet maar niemand ziet wat je doet … zo geil.

En heb zooooo vaak op punt gestaan dat als ik bijna klaarkwam op mn zadel en een leuke man zag gewoon te stoppen. (Ik ben mooi, blond slank basically iedereens type. ) en te zeggen .. zachtjes kreunend, ik heb geen ondergoed aan en kom bijna klaar wil je me alsjeblieft helpen en hem smekend aan te kijken. Gewoon die verbaasde blik alleen al , de verbazing dat zon man zegmaar de kans van zn leven krijgt terwijl die zó totaal met iets anders bezig was. Dat lijkt mij zo geil.

11 Reacties

 1. Heel herkenbaar, ik denk dat alle vrouwen en meisjes (tieners) weleens zonder slipje fietsen. Het is een vorm van ontdekken en beleven en inderdaad ook geil. Ikzelf doe het niet met glijmiddel want dat valt te veel op hahahaha maar een korte rok of een mini jeans met inkijk vind ik persoonlijk erg geil wanneer iets te zien is en dan kijken naar reacties.

  Antwoord
  • dit is NIET Blabla, maar van Anoniem !

   Anoniem op 15 juli 2024 om 15:28

   Hoi hans ja deze verhalen maken mij super geil juist , welke sauna ga je ? en zou je jezelf omschrijven als een aantrekkelijke man?

   liefs mooi meisje met fantasieen

   ik ben “fietsen zonder slipje”

   Antwoord
  • Heel herkenbaar, ik denk dat alle Mannen en Jongens (tieners) weleens zonder boxershort fietsen. Het is een vorm van ontdekken en beleven en inderdaad ook geil. Ikzelf doe het niet met glijmiddel want dat valt te veel op hahahaha maar een korte short jeans of een strakke jeans met knoopsluiting vind ik persoonlijk erg geil wanneer iets te zien is en dan kijken naar reacties.

   Antwoord
 2. wil je best eens tegenkomen en helpen, dan laat ik mn dan inmiddels wel stijve pik aan je zien en mag jij bepalen wat je ermee wil doen mmmmm . laat maar weten welke regio. x Jef

  Antwoord
 3. ok geil zeg ik heb wel eens gehoord van iemand gin fietsen en zag een vrouw zonder slib en de wielrenner kon zo haar kutje zien.
  Lijk me wel super geil vind ook lekker om een lekker kutje te zien net als laten zien van mijn grote paal aan vrouwen

  Antwoord
  • hoi Hans, ik ken het gevoel . ik laat ook graag mn stijve pik zien aan vrouwen

   Antwoord
   • En wel eens betrapt mag niet maar is wel spannend hoor

    Antwoord
    • nooit betrapt, blijft opwindend om te doen. weet dat het niet mag maar kan het maar moeilijk laten

 4. geil !
  misschien kunnen we samen fietsen?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen