Mijn buurjongen

door | jun 30, 2019 | 2 reacties

Naast ons wonen een gescheiden moeder en haar 17 jarige zoon. Wij zijn Karin en Hans en hebben geen kinderen. Wij gaan goed met elkaar om, komen bij elkaar op verjaardagen en feestjes en barbecue n samen.

Het viel me vorig jaar al op dat haar zoon Steven vaak door het raam van zijn slaapkamer loert als ik in de tuin ben. Soms als ik tuinier maar vooral als ik lig te zonnen, zie ik hem net wegduiken of zie zijn silhouet door de luxaflex heen. Eerlijk gezegd vond ik het wel grappig en zelfs een beetje spannend dat deze tiener interesse heeft in een dertiger die zich twee keer per week uitslooft op fitness om er nog een beetje strak uit te kunnen zien.

Eind vorig jaar ging hij een stapje verder en gaf me altijd een compliment als hij me groette of tegenkwam. Als we bij hum thuis waren of zij bij ons voelde ik zijn blikken over mij lichaam gaan. Hij is er ook altijd meteen bij om me te helpen met het afruimen van de tafel of de afwas te doen. Ik plaag hem wel eens of hij nog steeds geen vriendinnetje heeft maar dat vindt hij niet zo leuk. Een poos geleden vertelde hij me dat hij niks heeft met giechelende meiden van zijn leeftijd. Hij valt op wat rijpere vrouwen. Ik schoot meteen in de lach. Een jongen van 17 die op rijpere vrouwen valt, moest ik me nu aangesproken voelen als rijpere vrouw? Zo oud vind ik mezelf nog lang niet!
Sindsdien merk ik dat zijn aandacht voor mij verder gaat. Af en toe een aanraking, een hand op mijn schouder en zelfs wel eens op mijn bil als hij achter me langs moet.

Tijdens n van onze afwasbeurten fluisterde hij in mijn oor dat ie s nachts van me gedroomd had. Langzamerhand kreeg ik visioenen van een masturberende Steven met in zijn hand een stiekem genomen foto van mij terwijl ik in de tuin in mijn bikini lig te zonnen.
Dat geeft wel een dubbel gevoel. Ik geniet best wel van zijn aandacht maar om nu het onderwerp van zijn seksfantasie n te zijn?

Mijn man en zijn moeder merken het ook wel maar die reageren beidde het zelfde. Beschouw het maar als een compliment en het is een fase van een zich zelf ontdekkende jongeman.
Hij beschouwt dat als een aanmoediging en de laatste weken gaat hij verder. Het begon toen zijn moeder niet thuis was en hij zich zelf uitnodigde voor een kopje koffie. Op zich niets mis mee, ik drink ook vaak bij zijn moeder een kopje koffie. Hij begon als snel met een compliment. Die jurk stond me erg goed en ik had mooie benen. Alleen die slippers moesten vervangen worden door pumps dat zou mijn figuur beter doen uit komen. In plaats hem de mond te snoeren kwam ik niet verder dan een dankje wel voor het compliment en ik begon te blozen. Hij mag dan wel vallen op rijpere vrouwen, maar ik reageerde als een bakvis!

Daarna had Hans weekenddienst en vroeg Els, de moeder van Steven, of we samen een dagje naar het strand zouden gaan. Dat leek me leuk, we kozen voor Katwijk omdat het daar wat rustiger is dan in Noordwijk of Scheveningen. In mijn bikini en strandjurk gepakt met een tas vol zonnebrand cr me en andere strandspullen kreeg ik bij haar thuis de vraag of ik het erg vond dat Steven ook mee ging. Tja wat voor keus had ik?
De zon scheen en er was een verfrissend briesje. Er waren nog strandstoelen beschikbaar en we genoten van het weer, de drankjes en lekkere broodjes. Steven is niet echt het type dat de hele relaxt op de stoel blijft liggen. Hij deed zijn best om indruk op me te maken door wat te klieren met een bal en wat push ups, etc te doen.
Toen het tijd werd om me weer in te smeren was hij er als de kippen bij om mijn zonnebrandcr me af te pakken. Ik protesteerde dat ik me zelf wel kon insmeren. Maar Els zei meteen dat ik er van moest genieten en dat hij straks haar rug ook moest doen.
Ik ging op mijn buik liggen en hij begon met mijn schouders. Mijn bandje was snel los en daarna volgende de rug. Tenslotte mijn benen. Hij begon met mijn voeten en langzamerhand naar boven naar mijn benen. Ik drukte mijn benen strak tegenelkaar aan, maar het lukte hem toch ze iets uitelkaar te halen. Toen smeerde hij ook de binnenkant van mijn benen in en daarbij raakte hij, niet per ongeluk, regelmatig mijn poesje. Ik vergat waar ik was en merkte dat ik er bijzonder opgewonden van raakte. Voor mijn gevoel is hij daar wel zo n 10 minuten bezig geweest, maar dat zal vast veel korter zijn geweest. Daar lag ik op het strand van Katwijk bijna gevingerd door een bronstige buurjongen en ik kwam spontaan zacht kreunend klaar.
Natuurlijk merkte hij het ook en in zijn zwemshort zag je een enorme paal. Els maakte de situatie nog erger met de opmerking dat is, zo te zien, wel een h l groot compliment voor je Karin

Terug in de auto waren Els en Steven erg opgelaten over het heerlijke weer en de fantastische dag die we hadden gehad. Ik was een stuk stiller en vroeg me af wat er eigenlijk gebeurt was. Tijdens de rit naar huis, streelde Steven af en toe mijn schouder en ik schrok er van hoe vanzelfsprekend dat allemaal leek voor me.

Els suggereerde nog dat we met zijn vier-en op vakantie zouden kunnen gaan deze zomer. Lachend daar aan toe voegend dat zij Hans dan wel zou insmeren.
Thuis aangekomen nam ik afscheid van Els en Steven en bedankte ze met een omhelzing en een kus. Els zoende me op mijn lippen (anders altijd op mijn wang) en bedankte me voor een heel speciale dag. Steven trok me stevig tegen zich aan en zoende me ook op mijn lippen. Een beetje afwezig ging ik naar huis en las daar een email van Hans dat er een storing was en hij voorlopig niet thuis kwam.

Ik was mijn tas vergeten en ging terug om die op te halen. Toen ze hoorden dat Hans niet kwam, werd ik uitgenodigd bij hen te eten. We zouden ons eerst even douchen en over een half uurtje was het eten klaar. Bij de deur sprak Steven me aan Doe dat leuke rode jurkje aan m t pumps die staan je heel goed
Ik weet nog steeds niet precies waarom maar na het douchen heb ik inderdaad dat jurkje en de pumps aangedaan.
Steven reageerde meteen enthousiast toe hij me zag en omhelsde me weer met een zoen. Tijdens het eten voelde je de spanning. Steven zat naast me en regelmatig wreef hij over mijn bovenbeen. En zijn elleboog raakte zo af te toe per ongeluk mijn borsten aan. Els zag alles en lachte ons alleen maar toe.
Na het eten stelde Els voor dat zij de afwas deed en dat Steven mij zijn nieuwe pc op zijn kamer zou late zien. Het lag er zo dik boven op en toch ging ik mee in de flow. Niets leek banaal alles leek vanzelfsprekend.

Ik bespaar me zelf de details maar op zijn kamer aangekomen lagen mijn kleren al na n stap over de vloer. Ik heb dus gewoon geneukt met mijn 17 jarige buurjongen. Volgens mij ben ik nog strafbaar ook. Hij was vurig als een hengst en je zou niet vermoeden dat hij een onervaren minnaar is.
Na een uurtje of twee gingen we weer naar beneden. Ik realiseerde me wat ik had gedaan en smeekte Els niets tegen Hans te zeggen. Els glimlachte en nam me in haar armen. Ze bezwoer me dat mijn geheim veilig was bij haar. Ik vroeg haar hoe het nu verder moest. Ze zei dat ik moest genieten van deze fase en me moest overgeven aan mijn verlangens. Steven is een goede jongen die na een poosje vast wel een ander meisje tegen komt, ik geef hem vertrouwen en maak een ervaren minnaar van hem. Daar aan lachend toevoegend En tot die tijd ben je mijn schoondochter
En nu? Hans weet van niets en dat wil ik ook zo houden. Ik ga wat vaker bij Els koffie drinken en als Hans nachtdienst blijft Steven af en toe bij me.

Dit is mijn geheim. Ik zit niet te wachten op veroordelingen of goede adviezen. Maar ik heb het hele verhaal voor het eerst kwijt gekund, dank je wel

2 Reacties

 1. Lekker toch als jij er maar zalig van kan genieten, en zo nog een zalig orgasme of meer kan beleven ,ik zou zeggen geniet ervan zolang jals het mogelijk is Grts

  Antwoord
 2. Omg..

  Wat een top verhaal.
  Heel spanned en opwindend.
  Hoop ergens een vervolg te lezen.

  Wie wil eens praten en veder fantaseren. Over gelezen verhalen.

  spaanroy396@gmail.com

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen