Vriend van me moeder

door | jul 4, 2024 | 6 reacties

ik heb za soort van sex gehad met de vriend van mn moeder, ze zijn niet echt serieus.
maar zij was bij mn tante blijven slapen blijkbaar en ik was hier met mn vriendinnen wat drinken, 2 waren naar huis gegaan alleen mn bestie bleef hier, dus wij waren beetje zat in slaap gevallen op de bank za avond,en hij kwam rond uur of 2 ook thuis hij maakte mij wakker en vroeg waar mama was dus legde uit ze is bij tante, hij zei okee moet je niet in je bed liggen laat haar op de bank jullie passen niet samen.
dus ik pakte me tel ga de trap op en hij deed dekentje over mn vriendin, dus hoe ik op de trap loop, is hij ineens vlak achter mij, hij zegt (geil kreunend) hmm je ass ziet er strak uit hè, en ik voelde echt een heel lichte aanraking bij mn poes van 1 vinger , dus ik schrik. Maar ja ga niet liegen hij is pas 31 ik ben 17 oke beetje veel verschil wel maar heb wel eerder gedacht erover zegmaar. En soms als mn mama niet keek zat ik wel eens op zn schoot, gewoon omdat echt de vibe zo was en ik voelde dan met mn billen zn piemel in zn jeans dus denk dat hij stijf was ook en dus geil.
Dusja hij gaat naar de badkamer eerst ik leg mn tel enz weg op mn kamer en moest ook plassen dus ga naar de badkamer en zwaai de deur open.
Zie ik hem zitten op de wc met de klep dicht en een keiharde pik in zn hand, we schrokken allebei zo erg. Hij wou zn eronme piemel beetje schuilen en deed de klep open zodat ik kon plassen ik moest xo nodig he ik ging gewoon.
Mja toen ik klaar was stond hij daar nog met die paal, dus ik ging me handen wassen en hij ging weer zitten.
Hij zegt kom nog eens op de wc zitten dan, dusja ik wist alleen nirt dat hij waarschijnlijk wel sex wou ik heb bij hem op schoot gezeten en zn pik tegen mn poes en buik aan voelen was echt zoo geil maar toen zei die nee nee kan niet kom ga slapen k breng je water zo.

Voelde me echt afgewezen, en je weet wel als je veel heb gedronken word je nog een beetje wazig en geil wakker vaak. Dus ikging mn mama dr kamer in en ging lepeltje lepeltje voor hem liggen, hij werd beetje wakker en hij hield me heerlijk stevig tegen zijn lichaam en ochtend dick aan hij paste zo perfect tussen me billen (niet erin maar gewoon erboven, geen anal) en ineens voelde ik allemaal nat bij me rug en hij stond vloekend op ik denk dat het voorvocht dan was? Want we hadden geen sex? Hij ging croissantjes en ijskoffie halen voor ons daarna kwam me moeder terug en nu doet ie of er nooit iets is gebeurt.

Ik voel me echt zo een slechte dochter, maar dit was zo anders dan met jongens van mijn leeftijd. Hij is zoo anders, duhh.Maar ben ook bang dat het pijn doet als we het echt zouden doen zegmaar.
Maar krijg gewoon helemaal die doorzichtige slijm van deze man zn aanwezigheid alleen al🤣🤣🤣

6 Reacties

 1. Ja Yara, het was gewoon klaarkomen wat hij deed en niks voorvocht, want dat is maar een klein beetje, het was gewoon zaad en de reactie van hem is te begrijpen, hij was bang dat er iets van in jouw vagina zou belanden want dan was er kans op zwangerschap en dat zal hij zeker niet willen, grote trammelant dan, begrijp je.

  Zorg als het ooit weer zover komt voor condooms, pas dan kan je het gewoon doen met hem, veel succes, meisje…

  Antwoord
 2. we hebben dus echt een paar minuten innig geknuffeld op de wc (klep dicht en gezicht naar elkaar toe, heb nooit zo bloot en intiem op schoot gezeten we hadden van onderen dus allebei niks aaan he! hoe vergeet ik dit te vertellen, haha !
  mja dat waren dus echt de beste minuten van mn leven zn pik (die echt heeel groot is denk bijn 20 cm wel!!) knuffelde we dus soortvan tussen ons in en voelde zo fijn tegn mn poes aan. zoo een heerlijke gevoel.

  Antwoord
  • dus je valt duidelijk voor de wat oudere ervaren types.
   je mag me mailen om ervaringen uit te wisselen:
   kik.rdhnec@gmail.com

   Antwoord
   • Meid, schrijf eens foutloos Nederlands of laat de vriend van je moeder de tekst eerst lezen voordat je het op internet dondert(!)

    Antwoord
    • Agaath Spagaat,

     Heb je niks beters te doen dan mensen af te zeiken?
     Deze site is bedoeld om geheimen te delen en hier en daar voor goed advies en is niet bedoeld om mensen op hun fouten te wijzen of de moraalridder uit te hangen.

     En Yara,

     Niks aantrekken hoor van mensen zoals Agaath Spagaat.

  • Lijkt me voor een man ook lastig om een mooie jonge meid zo te zien lopen. Mooi dat jullie allebei het wel voelden en er toch een soort chemie was. De ervaring van een oudere man is ook wel boeiend voor jonge meiden en op zich ook niets verkeerd aan. Hij was waarschijnlijk ook al aan het fantaseren geweest want hij kwam vrij snel klaar.
   Super ervaring voor jou lijkt me.
   Had je achteraf niet wat verder willen gaan? bijvoorbeeld pijpen of alleen aftrekken en hij jou aanraken? Jij wordt al nat als je hem ziet, dus de kans dat het nog eens kan gebeuren is er zeker. Voor ervaring mag je altijd een bericht terug sturen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen