Vrouw ondergespoten door vreemde man

door | jul 7, 2024 | 9 reacties

Pas geleden waren mijn vrouw en ik een nachtje weg in hotel.
Zij was al moe en ging slapen. Ik zat nog aan de bar en kwam aan de praat met een vreemde man en al snel kwam het over sexwensen.

Hij vertelde me dat hij het geil vind om stiekem op vreemde vrouwen klaar te komen. Mij lijkt het al heel lang leuk om mn vrouw met een andere man te zien en zo kwam het idee dat hij zich zou klaar rukken op mn slapende vrouw, zonder haar aan te raken. Mn vrouw slaapt altijd naakt en zonder dekens dus ze lag er al klaar voor. Hij vond haar een geile vrouw en had dan ook geen moeite om te spuiten. Het was nog veel ook en hij spoot een grote kwak van haar kut tot haar borsten

Smorgens werd ze wakker en vroeg wat ik had gedaan….. Ik heb gezegd dat ik mega geil was.

Die man hebben we nooit meer gezien.

9 Reacties

 1. Wat een geile ervaring. Ik vind het heel lekker wanneer mijn partner op mijn huid klaarkomt. Ik zou bij het wakker worden wel een geil gevoel hebben gehad door door de plakkerigheid en de geur van het sperma hahahaha. Gaaf hoor dat jullie dit hebben meegemaakt en stoer van jou als partner dat je diet liet doen door een andere man, respect!!!

  Antwoord
  • Ik ruk mij op jouw reactie

   Antwoord
   • Heeft het zoveel met jou gedaan annoniem??

    Antwoord
 2. Lijkt mij ook wel eens leuk.

  Antwoord
  • Ik had laatst mijn vrouw, ook ondergespoten, met mayonaise
   van Remia, toen ze geheel naakt op bed lag….
   Mijn gloeiend hete frikandel, lust ze nu eenmaal met mayonaise, voor dat ik hem in haar vagina duw…. hmmm smullen maar ! 😋

   Antwoord
   • Zo jammer dat ze hier geen moderator hebben die dit soort flauwekul eruit filtert. Werkelijk respecloos en beschamend wanneer hier serieuze issues verteld worden en dan zo’n reactie eronder. Tsja ben het met je eens, sommige verhalen kloppen wellicht niet of zijn op het eerste gezicht fake of onzin. Gezond boerenverstand filtert er al veel uit en anderen kun je beter links laten liggen zonder een reactie te plaatsen

    Antwoord
    • Beste Evelien, het lukt ons helaas niet om somige reactie’s te verwijderen, daar er vele reacties e.d op Jouw geheim geplaatst worden.
     Uiteraard worden alle reacties gefilterd, maar zowel het luchtfilter als het oliefilter, en ook het brandstoffilter, zijn sterk vervuild !
     De site ” Jouw Geheim ” is toe, aan een grote onderhoudsbeurt, welke op korte termijn, zal plaatsvinden.

     Moderators Jouwe Geheim

    • Friet Frituur 🤣🤣
     Ik gebruik Mosterd van Oliehoorn, daar spuit ik mijn vriendin mee onder, voor ik mijn rundvlees kroket van 16cm, heet in d’r kut duw 🤣

    • kansloze en zielige reacties hier, das erg jammer…. Friet Frituur of Willem’s Snackcounter, gewoon idioten met hun reacties hier.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geheimen